Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το βασικό cast της νέας ταινίας Steve Jobs

Η Universal Pictures άνοιξε τα χαρτιά της σχετικά με την επερχόμενη (νέα) ταινία για τη ζωή του Steve Jobs. Τα γεγονότα της ταινίας θα «πατήσουν» πάνω σε τρία ιστορικά λανσαρίσματα στην πορεία της Apple, ξεκινώντας από τον πρώτο iMac το 1998. Από πλευράς ηθοποιών επιβεβαιώθηκαν οι Michael Fassbender (X-Men: Days of Future Past, Prometheus) ως Jobs και Seth Rogan (The Interview, Neighbors) ως Steve Wozniak. Από το υπόλοιπο cast ξεχωρίζουν οι Michael Stuhlbarg (A Serious Man) ως Andy Hertzfeld, Jeff Daniels (The Newsroom, Dumb and Dumber To) ως Apple CEO John Sculley, Adam Shapiro ως Avie Tevanian, Kate Winslet (Titanic, Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ως μια πρώην υπεύθυνη του marketing των Mac και Sarah Snook (Predestination) ως PR και marketing guru Andrea Cunningham.



Η ταινία θα φέρει στην επιφάνεια και την προσωπική ζωή του Jobs με την Katherine Waterston (Inherent Vice) στο ρόλο της πρώην φιλενάδας του Jobs Chrisann Brennan και τις Perla Haney-Jardine, Ripley Sobo και Makenzie Moss που θα παίξουν το ρόλο της Lisa Brennan σε διάφορες φάσεις της ζωής της. Έτσι, αναμένεται να δούμε και τα πρώτα χρόνια στο φημισμένο γκαράζ του Los Altos. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στο San Francisco και την υπογραφή της σκηνοθεσίας φέρει ο Danny Boyle (Slumdog Millionaire).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Raphael
    • Σιγά τη προσωπικότητα ρε παιδιά που του βγάζουν και δεύτερη ταινία..... δεν το καταλαβαίνω πόσα fanboys της apple υπάρχουν....;

    • Ernesto
    • Πραγματικα ποιος ο λογος για 2η ταινια. Αντε την πρωτη τη φαγαμε. ΕΛΕΟΣ. Τεσπα και να τη δω και αυτη πειρατικη θα τη δω οποτε δεν με νοιαζει.

    • Raphael
    • @ZazzyJr13

      Ο άνθρωπος ήταν ένας πρωτοπόρος επιχειρηματίας. Ok. Μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα πραγματικά είναι για τα fanboys πιστεύω. Δεν είδα την πρώτη ούτε με ενδιαφέρει να τη δω γιατί όπως λέει και ο "mysterious" είναι αδιάφορο το θέμα πλέον.

    • psaraki
    • ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι ο ανθρωπος αφησε εποχη κορυφαιο μυαλο τωρα οκ η δευτερη ταινια ισως ηταν περριτη παντως εχει ωραιο καστ κ ισως ειναι κ καλυτερη απο την προηγουμενη περι ορεξεως λεει....

*