Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας Crimson Peak

Το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας τρόμου του Guillermo del Toro (Crimson Peak) είναι εδώ για να σηματοδοτήσει την επιστροφή του σκηνοθέτη στο είδος που τον ανέδειξε. Στα της υπόθεσης, η πλοκή λαμβάνει χώρα σε μια έπαυλη στην Cumbria, όπου η Edith Cushing αποφασίζει να μετακομίσει με τον σύζυγο της, με αποτέλεσμα να ανακαλύψει ότι ο άντρας της δεν είναι αυτό που φαίνεται. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska και Charlie Hunna, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται  τον Οκτώβριο. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Εξαιρετικη αναπαρασταση εποχης,τριο πρωταγωνιστων και φυσικα σκηνοθετης...το μονο κακο ειναι πως δειχνει δραμα/θριλερ(αν και το προτιμω)εποχης παρα τρομου.

*