Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το The Imitation Game

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το The Imitation Game κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία του Alan Turing (Benedict Cumberbatch), της διάνοιας που κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τον κωδικό Enigma που χρησιμοποιούταν από τον ναζιστικό στρατό της Γερμανίας για την μεταφορά κρυφών μηνυμάτων κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μέσα από το παρακάτω βίντεο, παρακολουθούμε τα σκαμπανεβάσματα και τις πιέσεις που δέχτηκε ο Turing στην προσπάθεια του να γράψει ιστορία.



Η ταινία θα προβάλλει παραστατικά την ζωή του πρωταγωνιστή, καλύπτοντας την δυστυχισμένη εφηβεία του, προχωρώντας στην επιτυχία του ως ενήλικας και κλείνοντας με την άδικη καταδίκη του. Αξιοθαύμαστη σκηνοθεσία, εκρηκτικές ερμηνείες και μουσική υπόκρουση που σε μαγνητίζει, συντελούν ένα πραγματικό αριστούργημα. Κρατήστε ένα Oscar! Το καστ περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Keira Nightley, Mark Strong, Charles Dance, Matthew Goode, Rory Kinnear, Allen Leech και Matthew Beard. Τέλος, η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 14 Νοέμβριου στο Ηνωμένο Βασίλειο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Sisyphus
    • Αναμένεται πολύ καλή ταινία με τέτοιο καστ αλλά σε όποια ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, καλό θα ήταν να κρατάμε και μια πισινή...

*