Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Αύγουστο ξεκινούν τα γυρίσματα του Resident Evil: The Final Chapter

Τον ερχόμενο Αύγουστο αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Resident Evil: The Final Chapter, σύμφωνα με την Milla Jovovich, η οποία απέκτησε πρόσφατα το δεύτερο παιδί της μαζί με τον σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson. Η έκτη ταινία Resident Evil είναι και πάλι στο προσκήνιο, με την Jovovich να αναφέρει μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook ότι είναι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό της από το γεγονός πως δεν πήρε πολλά κιλά, όπως έγινε στην πρώτη γέννα της.



Έτσι λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός επιστρέφει στο ρόλο της ως Alice, με τον Anderson να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ υπογράφει και το σενάριο της παραγωγής. Επίσης, ο Wentworth Miller θα αναλάβει για ακόμα μία φορά (μετά το Resident Evil: Afterlife) τον ρόλο του Chris Redfield. Τα γυρίσματα του Resident Evil: The Final Chapter θα πραγματοποιηθούν στο Κέιπ Τάουν (στη Νότιο Αφρική), ενώ η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου του 2016.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*