Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για reboot του Xena: Warrior Princess

Θυμάστε την Lucy Lawless στο Xena: Warrior Princess; Σίγουρα τη θυμάστε. Αυτό που μάλλον δεν θυμάστε είναι πως πέρασαν 20 χρόνια από τότε που η σειρά ξεκίνησε, αρχικά ως spin-off του τηλεοπτικού Hercules. Και μάλλον μετά από τόσα χρόνια κάποιοι θέλουν να ξαναδούν την ηρωίδα στη μικρή οθόνη μιας και υπάρχουν πληροφορίες (από το The Hollywood Reporter) πως το NBC ετοιμάζει “modern reboot” για τη σειρά. Οι Rob Tapert και Sam Raimi εμπλέκονται και πάλι στο project ενώ φαίνεται πως η προσπάθεια βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια. Είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει η Lucy Lawless στο ρόλο της Xena. Η ίδια έχει πάντως κάνει γνωστό πως θα ήθελε η σειρά να ξεκινήσει ξανά ακόμα και αν η ίδια δεν συμμετέχει σε αυτή. Μένει να δούμε αν όλα τα παραπάνω θα βγουν τελικά αληθινά.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*