Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για ταινία Super Mario Bros. από την Sony Pictures

Οι περισσότεροι ίσως να θυμούνται την πρόσφατη επίθεση hackers στη Sony Pictures μέσω της οποίας κάποιοι απέκτησαν πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα της εταιρείας. Ένα από αυτά τα έγγραφα φέρνει στην επιφάνεια ρεπορτάζ του Buzzfeed σύμφωνα με το οποίο υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπορική συμφωνία ανάμεσα σε Sony και Nintendo για τη δημιουργία ταινίας με θέμα το Mario Bros.



«Είμαι ο υπερήφανος πατέρας της ταινίας κινουμένων σχεδίων του Mario», φέρεται να ανέφερε ο παραγωγός Avi Arad στην επικεφαλής του στούντιο της Sony Amy Pascal σε ένα email που στάλθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2014, το οποίο στη γραμμή του θέματος έγραφε Mario. Έπειτα ο Arad προώθησε στην Pascal φωτογραφίες του με το δημιουργό της σειράς Mario Bros Shigeru Miyamoto και τον CEO της Nintendo Satoru Iwata. Σύμφωνα με το email, η ταινία θα είναι κινουμένων σχεδίων, η παραγωγή βρίσκεται στα αρχικά στάδια και ακόμα δεν έχει οριστεί το προσωπικό που θα εργαστεί πάνω σε αυτή. Ακόμα δεν υπάρχει η οποιαδήποτε επίσημη επιβεβαίωση από τα εμπλεκόμενα μέρη, οπότε μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστούμε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • Τρία σημεία από μένα:

      1) Η συμφωνία Sony-Nintendo (έστω και έτσι) θα γράψει ιστορία!

      2) Ευτυχώς που είναι κινουμένων σχεδίων, ώστε να αποφευχθεί το ατόπημα της παλιάς αηδίας που είχαν αποκαλέσει και "ταινία".

      3) Η Nintendo την κατάλληλη στιγμή ανοίγει (πολύπλευρα) τα χαρτιά της. Θα επωφεληθεί σημαντικά και το Wii U, προβλέπω, λόγω hype..

    • master
    • ναι γιατι οχι ? σε ανιμεσιον παντως εχουν καθυστερεση γενικα σε μαριο σονικ και αλλα....μακαρι να δουμε στο μελλον

    • Scott_Pilgrim
    • Το θετικό είναι ότι θα είναι κινούμενα σχέδια. Έχει προοπτικές να βγει καλούτσικο. :P

      Η συμφωνία είναι το ζουμί της υπόθεσης..

*