Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 04/08/14-10/08/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014.

22 Jump Street
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 112 λεπτά
Κατηγορία: Κωμική περιπέτεια
Περιγραφή: Για τη νέα τους μυστική αποστολή, ο Σμιντ (Τζόνα Χιλ) και ο Τζένκο (Τσάνινγκ Τέιτουμ) θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με κάρτες μέλους σε Αδελφότητες Κολεγίου. Οι δυο τους θα ζήσουν μοναδικές πανεπιστημιακές εμπειρίες για να εξιχνιάσουν μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι, στην καλύτερη περίπτωση, χαοτική και απολαυστικά επικίνδυνη. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί, αφού νέα πρόσωπα θα μπουν στις ζωές τους. Έτσι, η προσοχή τους δεν θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αποστολή τους, αλλά και στο πώς να επαναπροσδιορίσουν τη φιλία και τη σχέση τους.

Trailer:



Le Week-End
Ελληνικός τίτλος: Σαββατοκύριακο στο Παρίσι
Διάρκεια: 93 λεπτά
Κατηγορία: Ρομαντική κομεντί
Περιγραφή: Με την ελπίδα να αναζωογονήσουν το γάμο τους και με αφορμή την 30η επέτειο τους, ο Νικ (Τζιμ Μπρόντμπεντ) και η Μεγκ (Λίντσεϊ Ντάνκαν) Μπάροους ξεκινάνε ένα ταξίδι στο Παρίσι, όπως ακριβώς είχαν κάνει στο μήνα του μέλιτος. Η ταινία “ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ” είναι η τέταρτη συνεργασία μεταξύ του σκηνοθέτη της ταινίας, Ρότζερ Μίτσελ (“NOTTING HILL”), και του σεναριογράφου της ταινίας, Χανίφ Κουρέισι. Οι Μίτσελ και Κουρέισι ξεκίνησαν να αναπτύσσουν την ταινία εφτά χρόνια πριν, με αφορμή το ταξίδι τους στη Μονμάρτρη. Μια ρομαντική κομεντί για το νόημα της ζωής, με φόντο μερικές από τις ομορφότερες εικόνες του Παρισιού που έχουμε δει στον κινηματογράφο. Το καστ συμπληρώνει ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ (“JURASSIC PARK”).

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*