Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Top 10 ξένες σειρές του 2021

*
Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας (λίγο καθυστερημένα) ανατρέξαμε στις νέες ξένες σειρές που έπονται μέσα στο 2021, καταλήγοντας σε μια λίστα που εκτιμάμε πως περιέχει μερικές από τις καλύτερες προτάσεις. Όσο οι υπηρεσίες streaming αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας που κάνει τη ζυγαριά να γέρνει υπέρ τους έναντι των κινηματογραφικών αιθουσών, περιμένουμε σίγουρα την ανακοίνωση περισσότερων. Για την ώρα όμως μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι θα έχουμε να παρακολουθήσουμε από την άνεση του καναπέ μας τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμη: Οι 10 καλύτερες σειρές του Netflix για το 2022


The Crew – Netflix, 15 Φεβρουαρίου
Με τους: Kevin James, Jillian Mueller, Freddie Stroma, Gary Anthony Williams, Dan Ahboot, Sarah Stiles, Bruce McGill, Paris Bereic, Mather Zickel.

Ο Kevin James πρωταγωνιστεί στο νέο sitcom του Netflix στο οποίο υποδύεται τον υπεύθυνο ενός NASCAR crew όταν η Jillian Mueller εμφανίζεται ως η καινούργια CEO της Bobby Spencer Racing. Το γεγονός ότι η Catherine Spencer (ο ρόλος της Mueller) έχει γεννηθεί μετά το 2000 κάνει άνω κάτω την ομάδα του Kevin Gibson (Kevin James) που στην αρχή την αντιμετωπίζει ως μια άπειρη teenager. Η τελευταία όμως φροντίζει να τους πάρει τον αέρα πολύ γρήγορα κι έτσι δημιουργούνται τραγελαφικές καταστάσεις.




The Falcon and the Winter Soldier – Disney+, 19 Μαρτίου
Με τους: Anthony Mackie, Sebastian Stan, Daniel Brühl, Emily VanCamp, Wyatt Russell, Georges St-Pierre, Don Cheadle, Erin Kellyman, Adepero Oduye, Desmond Chiam, Miki Ishikawa, Noah Mills, Carl Lumby, Danny Ramirez.

Ο Sam Wilson, ή αλλιώς Falcon, έχει αναλάβει την κληρονομιά και μάλλον και τις ευθύνες του Captain America ύστερα από τα γεγονότα του Avengers: Endgame. Αυτή η αλλαγή αποδεικνύεται δύσκολη και οι νέοι εχθροί που εμφανίζονται στην περιπέτειά του με τον Bucky Barnes / Winter Soldier θα τεστάρουν στο έπακρο τις δυνατότητές του. Το miniseries του Disney+ θα έχει ασταμάτητη δράση συνδυάζοντας το δράμα με το χιούμορ με τον κλασικό τρόπο που το κάνει η Marvel στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του MCU.


The Nevers – HBO, 11 Απριλίου
Με τους: Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zachary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Denis O’Hare, Kiran Sonia Sawar, Elizabeth Berrington, Ella Smith.

Το νέο show εποχής του HBO μας ταξιδεύει στοn 19ο αιώνα, στο Βικτωριανό Λονδίνο, όπου μια ομάδα γυναικών διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν για μια τρομακτική αποστολή, ικανή να αλλάξει την πορεία της ιστορίας. Το project έχασε το showrunner του, Joss Whedon (Avengers, Firefly), επειδή σύμφωνα με τον ίδιο το να δουλεύει κανείς με ένα concept σαν κι αυτό της σειράς είναι εξαντλητικό κατά την περίοδο της τρέχουσας πανδημίας. Το πιθανότερο όμως είναι να αποχώρησε λόγω καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς το όνομά του δεν εμφανίστηκε κατά την προώθηση της σειράς. Τη θέση του πήρε η Philippa Goslett (Mary Magdalene).



Mare of Easttown – HBO, 18 Απριλίου
Με τους: Kate Winslet, Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters, Cailee Spaeny, David Denman, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie Bacon, Joe Tippet, Guy Pearce, Madeline Weinstein.

Στο νέο δράμα του Brad Ingelsby (Out of the Furnace, The Way Back, American Woman) η Kate Winslet πρωταγωνιστεί ως detective μιας μικρής πόλης στην Pennsylvania καθώς ερευνά την υπόθεση μιας δολοφονίας ενός ντόπιου. Παράλληλα αντιμετωπίζει τα δικά της προσωπικά δράματα, την κουλτούρα της τοπικής κοινωνίας και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην οικογένειά της λόγω της ίδιας της της δουλειάς. Πρόκειται για ένα limited series του HBO που θα “τρέξει” για 7 επεισόδια.


Shadow and Bone – Netflix, 23 Απριλίου
Με τους: Jessie Mei Li, Ben Barnes, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Archie Renaux, Danielle Galligan, Daisy Head, Simon Sears, Julian Kostov, Kevin Eldon, Luke Pasqualino, Gabrielle Brooks.

Η ορφανή στρατιώτης Alina Starkov ανακαλύπτει μια φανταστική δύναμη που μπορεί να τη βοηθήσει να σώσει τους ανθρώπους της σε έναν κατεστραμμένο από πόλεμο κόσμο. Μαζί με ένα στρατό από μαγικούς στρατιώτες, γνωστό και ως Grisha, θα εκπαιδευτεί για να αντιμετωπίσει το σκοτάδι του Shadow Fold. Το νέο fantasy series του Netflix βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Leigh Bardugo, αλλά και στο Six of Crows από την ίδια συγγραφέα. Στο πλαίσιο του Grishaverse της Αμερικανίδας έχουν εκδοθεί 7 μυθιστορήματα και πολλά short stories, οπότε το μόνο σίγουρο είναι πως ανάλογα με την επιτυχία του show, θα υπάρξει πολύ μέλλον.



Loki – Disney+, 11 Ιουνίου
Με τους: Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Sasha Lane, Wunmi Mosaku.

Ο Loki έρχεται αντιμέτωπος με την Time Variance Authority - μια οργάνωση που ελέγχει τα διαφορετικά timelines του universe και… σβήνει αυτά που αποδεικνύονται επικίνδυνα – αφότου κλέβει το Tesseract κατά τη διάρκεια του Avengers: Endgame. Στο νέο Marvel show του Disney+, ο Loki θα ταξιδέψει στο χρόνο, αλλάζοντας την ανθρώπινη ιστορία στην πορεία, καταλήγοντας παγιδευμένος μέσα στο ίδιο του το εφιαλτικό δημιούργημα. Η ιστορία θα εξελίσσεται σε ένα timeline διαφορετικό από αυτό των ταινιών του MCU, όμως μέσα από το ταξίδι στο χρόνο θα καταλήγει να συνδέεται με την τέταρτη φάση του τελευταίου στο πλαίσιο της ταινίας Doctor Strange in the Multiverse of Madness που θα κάνει πρεμιέρα το 2022.


Midnight Mass – Netflix, 2021
Με τους: Zach Gilford, Kate Siegel, Hamish Linklater, Annabeth Gish, Michael Trucco, Samantha Sloyan, Henry Thomas, Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney, Annarah Shephard.

Η μικρή κοινότητα ενός απομονωμένου νησιού ζει θαυματουργά γεγονότα υπό το φόβο μυστήριων και τρομακτικών προφητειών κατά την άφιξη ενός, κατά τα φαινόμενα, χαρισματικού νεαρού ιερέα. Το Midnight Mass είναι το νέο supernatural horror project του Mike Flanagan (Doctor Sleep, Gerald’s Game) μετά τα πολύ επιτυχημένα The Haunting of Hill House και The Haunting of Bly Manor. Ο Αμερικανός σεναριογράφος / σκηνοθέτης αναμένεται να μεταφέρει και τα μυθιστορήματα του Christopher Pike στην πλατφόρμα του Netflix με τη σειρά The Midnight Club, ξεκινώντας από το 2022.



Pieces of Her – Netflix, 2021
Με τους: Toni Collette, Bella Heathcote, David Wenham, Jessica Barden, Joe Dempsie, Jacob Scipio, Omari Hardwick, Gil Birmingham, Terry O’Quinn, Calum Worthy.

Η Andrea γιορτάζει τα 31α γενέθλια της μαζί με τη μητέρα της σε ένα εστιατόριο της γειτονιάς τους. Εκεί γίνονται μάρτυρες ενός μανιακού mass shooter που εκτελεί κόσμο εν ψυχρώ. Η μητέρα της αναλαμβάνει δράση και τον αφοπλίζει με χαρακτηριστική ευκολία, γεγονός που σοκάρει την Andrea. Στη συνέχεια, βίντεο που γίνεται viral φτάνει στα μάτια παλιών εχθρών της μητέρα της, Laura, και τότε ξεκινά να ξεδιπλώνεται το μυστήριο παρελθόν μιας γυναίκας που δεν είναι αυτό που δείχνει. Το Pieces of Her, ένα μυθιστόρημα θρίλερ της Karin Slaughter , εκδόθηκε το 2018 γνωρίζοντας γρήγορα μεγάλη επιτυχία.


Foundation – Apple TV+, 2021
Με τους: Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton, Terrence Mann, Alfred Enoch.

Στην εποχή της παρακμής μιας γαλαξιακής αυτοκρατορίας ο επιστήμονας – μαθηματικός Hari Seldon αναπτύσσει τη θεωρία της ψυχοϊστορίας (psychohistory) για να μελετήσει τους νόμους της μαζικής δράσης των ανθρώπων ώστε να προβλέψει το μέλλον. Έτσι προβλέπει την πτώση της αυτοκρατορίας, η οποία είναι απλωμένη σε ολόκληρο το γαλαξία Milky Way, καθώς και μια εποχή μεσαίωνα για περίπου 30.000 χρόνια να ακολουθεί. Για να το εμποδίσει, αποφασίζει τη δημιουργία δύο διαφορετικών Foundations (ομάδες με επιστήμονες και μηχανικούς) σε δύο αντίθετες μεριές του γαλαξία με σκοπό να διατηρηθεί το πνεύμα της επιστήμης και του πολιτισμού. Το Foundation βασίζεται στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων sci-fi του Isaac Asimov.



The Lord of the Rings – Amazon Prime, 2021
Με τους: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Daniel Weyman, Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Trystan Gravelle, Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Benjamin Walker.

Η σειρά του Amazon Prime θα μας παρουσιάσει την ιστορία του Tolkien πολλά χρόνια πριν από τα γεγονότα της ομώνυμης τριλογίας ταινιών. Κατά τη διάρκεια του Second Age της Μέσης Γης υπήρξε η δημιουργία των Lindon, Númenor, Eregion και των Rings of Power, Three Rings και One Ring. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Age των χρονικών της Μέσης Γης μετρώντας περισσότερα από 4.000 χρόνια και δύο σημαντικούς πολέμους (War of the Elves and Sauron, War of the Last Alliance). Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων θα αποτελείται από 8 επεισόδια ενώ ήδη, από το Νοέμβριο του 2019, η σειρά έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*