Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

American Horror Story - Freak Show

Όταν το 2011 μαθεύτηκε ότι ο δημιουργός του Glee, ο Ryan Murphy, θα επένδυε το σεναριογραφικό του ταλέντο σε mini σειρά τρόμου, παράλληλα μάλιστα με το προαναφερθέν comedic musical, ο παγκόσμιος τύπος άρχισε να παθαίνει εγκεφαλικά με το όλο και αυξανόμενο hype. Η πρώτη season, ετεροχρονισμένα βαφτισμένη ως Murder House, έκανε τελικά την έκπληξη και το δίκτυο FX απαίτησε την συνέχεια του. Μέχρι και σήμερα λοιπόν έχουμε δει άλλες δύο εκδόσεις της mini σειράς: το Asylum και το Coven, τα οποία προσθέτουν ακόμα 26 επεισόδια αποτροπιασμού, αγωνίας, mind f*cking, αλλά και εξαιρετικής ηθοποιίας.



Γιατί ο Murphy διατηρεί μέχρι και σήμερα την φήμη που τον θέλει να επιλέγει εξαιρετικά προσεκτικά τους συνεργάτες του. Μερικοί μόνο από τους εξαίρετους συμμετέχοντες είναι οι Dylan McDermott -εμφανίστηκε στην πρώτη και στο δεύτερο μισό της δεύτερης season πριν πρωταγωνιστήσει στο Hostages του CBS- Zachary Quinto -ο αγαπημένος ανώμαλος των πρώτων δύο κύκλων- Taissa Farmiga -η υπερταλαντούχα κόρη της πρώτης season που επέστρεψε ακόμα καλύτερη στην τρίτη- και Emma Roberts -η προκλητική ξανθιά. Το αναπόσπαστο κομμάτι του American Horror Story όμως είναι το τρίο Jessica Lange, Frances Conroy και Sarah Paulson. Οι τρεις αυτές τρομερές προσωπικότητες είναι που εκτοξεύουν την δυναμικότητα της σειράς στα ύψη, κάτι που ο Murphy εκμεταλλεύεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φέτος η Lange κέρδισε για άλλη μια φορά το Primetime Emmy Award για την καλύτερη ηθοποιό σε mini σειρά για τον ρόλο της ως Fiona Goode στο Coven (όπως και η Kathy Bates ως supporting ρόλος). Οι 4 αναφερόμενοι λοιπόν, μαζί φυσικά με τον Evan Peters, τον Denis O’Hare και την Emma Roberts επιστρέφουν για τον νέο κύκλο με το πιο ταιριαστό όνομα μέχρι και σήμερα: Freak Show.



Η νέα season που θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις 8 Οκτωβρίου τοποθετεί την σειρά κυρίως στο έτος 1952, αλλά θα συνδυάζει την πλοκή της και με άλλη μια χρονική περίοδο. Ο ρόλος της Jessica Lange (με το όνομα Elsa Mars) είναι αυτός μιας Γερμανίδας υπεύθυνης του τελευταίου καρναβαλιού - freak show της Αμερικής στη Florida, όπου εμφανίζονται “καλλιτέχνες” που η ίδια έχει βρει και έχει σώσει από την εξαφάνιση. Κάθε ένα από τα… φρικιά λοιπόν θα έχει την δική του “ειδικότητα”, όπως αυτό της Sarah Paulson, το οποίο είναι μια δικέφαλη γυναίκα με δίδυμα πρόσωπα (με τα ονόματα Bette και Dot). Ο κόσμος του καρναβαλιού της Mars, καθώς και η ευρύτερη περιοχή που το συναντάμε θα διαταραχθούν από την έλευση μιας σκοτεινής οντότητας, η οποία προφανώς θα παραμείνει μυστήρια μέχρι και τα προχωρημένα επεισόδια του νέου κύκλου. Το πρώτο επεισόδιο του Freak Show θα ονομάζεται Monsters Among Us και, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα λειτουργήσει ως μια εισαγωγή στην ιστορία κάθε ενός από τα φρικιά που πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Όπως και να ‘χει, ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων του American Horror Story θα είναι ο τελευταίος με την παρουσία της Jessica Lange, κάτι που θα ωθήσει τον Murphy στην περαιτέρω προσήλωση του πάνω της. Εκτός αυτού, η υπόθεση του full casting της σειράς παραμένει και αυτή ένα μυστήριο καθώς ο Neil Patrick Harris ζήτησε -και πιθανότατα κατάφερε- να συμμετάσχει στη νέα χρονιά, ενώ ο ίδιος ο Murphy επιθυμεί την επιστροφή του McDermott.



Ίσως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης της σειράς θα είναι ο νέος τρόπος σκηνοθεσίας της καθώς και το νέο στυλ cinematography που θα ακολουθεί. Από τα λίγα και κοφτά teasers που είχαμε μέχρι στιγμής την τύχη να παρακολουθήσουμε δεν μπορέσαμε παρά να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αγωνία για την μεγάλη πρεμιέρα. Λίγος καιρός έμεινε…








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
20 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Εχει γινει τοσος ντορος για την σειρα και δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο...μαλλον κακως απ'οτι βλεπω.

      Θεε μου ειμαι χαλια,βλεπω την Sarah Paulson με δυο κεφαλια. :D

    • Deathracer2009
    • Εγω καταφερα με τα χιλια ζορια να δω την 1η σεζον και οταν την ολοκληρωσα και εμαθα πως ανανεωθηκε δεν εκανα καν τον κοπο να την συνεχισω, Πολυ βαρεμαρα και το χειροτερο ηταν οτι δεν επρεπε να λεγοταν American HORROR Story αλλα American Story η Amrican Thriller Story. ΑΛΛΑ ΟΧΙ HORROR.

      ΥΓ. Τωρα εαν βελτιωνεται η σειρα στις επομενες σεζον ειναι αλλο θεμα....

    • raiden5
    • ΗΗ πρωτη σεζον ηταν μετριοτατη, η δευτερη κορυφη, κ η τριτη βαρετη, ελπιζω κ η τεταρτη να ακολουθήσει τα μονοπατια της δευτερης σεζον.

    • apollyon
    • H σειρά δεν είναι και τόσο καλή όσο θέλουν να λένε. Έκανε μία φοβερή 2η σεζόν, αλλά η πρώτη είναι τυπικό αμερικάνικο ghost story τίγκα στο κλισε και η τρίτη ήταν πιο lame πεθαίνεις και το καστ για λιθοβολισμό. Αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν να επαναλάβουν το πυροτέχνημα της 2ης σεζον και προβλέπω την 4η να κινείται στην μετριότητα.

    • raiden5
    • ninty Στην πρωτη σεζον οτι εδειχνε πανω κατω το εχουμε ξαναδει κ δεν μπορω να πω οτι τρομαξα με κατι, αν κ η φετινή προσπάθεια κινηθεί στην μετριότητα τοτε μαλλον η δευτερη σεζον ηταν πυροτέχνημα.

    • ninty
    • ολα τα χουμε ξαναδει αυτο δε σημαινει οτι δεν ηταν ποιοτικο...απο κει και περα δικο σου θεμα που δεν τρομαξες ο καθενας τρομαζει με διαφορετικα...αλλοι θελουν να δουν hostel π.χ και αλλοι τα κανουν πανω τους με τον εξορκιστη...

    • brutal3012
    • Σωστός ο ninty σχετικά με το τι τρομάζει τον καθένα.Για μένα καλύτερη η πρώτη season ή τουλάχιστον πιο ατμοσφαιρική. Η δεύτερη λίγο υποδεέστερη, αλλά πολύ λίγο ενώ η τρίτη αν και είχε ωραία επεισόδια όπως με αυτό που κάνουν ντου τα ζόμπι στο σπίτι των μαγισσών, ήταν αισθητά χειρότερη.

    • apollyon
    • Επίσης αυτό που ξέχασα να πω στο προηγούμενο comment είναι ότι το story τις νέας season μοιάζει να είναι copy/paste η πλοκή του Carnivale από το HBO.

    • azriel
    • εχω δει μονο την πρωτη σεζον προς το παρον γιατι βλεπω κ αλλες σειρες ταυτοχρονα κ μπορω να πω οτι με εχει αφησει με μια περιεργη αισθηση η σειρα..κατι με τραβαει να την δω και την υπολοιπη αλλα κ κατι μεσα μου βαρεθηκε λιγο σε καποιες φασεις!αλλα ο κανονας ειναι κανονας..ποτε δεν παραταμε σειρα στην μεση..φτανουμε μεχρι τελους!κ απ'οτι καταλαβα η δευτερη (παρ'ολο που δεν εχουν συγκεκριμενη σειρα οι σεζον) πρεπει να ειναι παρα πολυ καλη!

    • Scott_Pilgrim
    • Από τις καλύτερες σειρές που έχουν δημιουργηθεί. Δεν υπάρχει τρόμος κακά τα ψέματα, αλλά το καστ, οι ερμηνείες και η ατμόσφαιρα είναι αλλού! Άντε να ξεκινήσει ο 4ος...

    • ninty
    • αυτό που ειπε ο σκοτ...βασίζεται στις ερμηνείες και το μυστήριο η σειρα και ίσως είναι και μια σάτιρα των τρομακτικών σειρών ταινιών κλπ

    • marni88
    • Δεύτερη σεζόν με διαφορά η καλύτερη. Το φετινό θέμα πάντως από τα trailer φαίνεται ενδιαφέρον. Μένει να αποδειχτεί και στην πράξη!!

*