Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 01/02/16 με 07/02/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Μαγικός Καθρέφτης
Διάρκεια: 98 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Trailer:



Room
Ελληνικός τίτλος: Το δωμάτιο
Διάρκεια: 118 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Ο Τζάκ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γερο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζάκ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζάκ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζάκ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και "τα ξέρει όλα". Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γερο-Νικ.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Πάγος13
    • ''O μαγικός καθρέφτης'' βρε που το σκέφτηκαν οι ατιμούλιδες αυτό το σενάριο ???

      Αα...ναι εδώ: https: //www.youtube.com/watch?v=5xUnFbyqNr4


      Το RΟΟΜ φαίνεται εξαιρετικό !

*