Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 01/06/15 με 07/06/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 04 Ιουνίου 2015.

San Andreas
Ελληνικός τίτλος: San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα
Διάρκεια: 114 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Πάνω που θεωρούν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Trailer:



Song One
Ελληνικός τίτλος: Ένα φιλί για το τέλος
Διάρκεια: 86 λεπτά
Κατηγορία: Κοινωνική
Περιγραφή: Μία αρχαιολόγος θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στην γενέτειρα πόλη της, όταν ο αδερφός μετά από ένα ατύχημα θα βρεθεί σε κώμα. θα γνωρίσει τον αγαπημένο μουσικό του αδερφού της, και μαζί θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν ζητήματα αντοχής, συμπόνιας και έρωτα. Υποψήφιο για το μεγάλο βραβείο στο φεστιβάλ του Sundance.

Trailer:



Madame Bovary
Ελληνικός τίτλος: Μαντάμ Μποβαρί
Διάρκεια: 118 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Η Έμμα Μποβαρί, μορφωμένη και καλοαναθρεμμένη παρά την ταπεινή της καταγωγή, ασφυκτιά στην φάρμα του πατέρα της και παντρεύεται από παρόρμηση τον γιατρό της μικρής της πόλης για να αποδράσει. Όμως, μια μικρή γεύση από την υψηλή κοινωνία είναι αρκετή για να την κάνει να βαρεθεί την «μικρή» της ζωή και να αναζητήσει την απόλαυση και το κοινωνικό κύρος σε άλλους κύκλους –και άλλες ανδρικές αγκαλιές- με τραγικά αποτελέσματα.

Trailer:



Strange Magic
Ελληνικός τίτλος: Παράξενη μαγεία
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Η Παράξενη Μαγεία, η νέα εντυπωσιακή ταινία κινουμένων σχεδίων της Lucasfilm Ltd., είναι ένα φαντασμαγορικό παραμύθι, αλλά καθόλου συνηθισμένο. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ξωτικά, καλικάτζαρους και παράξενα πλάσματα πρωταγωνιστεί σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ εμπνευσμένο από το «Όνειρο Θερινής Νυκτός», γεμάτο από τραγούδια των τελευταίων έξι δεκαετιών από τον Elvis Presley μέχρι τη Beyonce και τη Lady Gaga. Μία πριγκίπισσα που έχει απαρνηθεί την αγάπη, ένας ευαίσθητος κακός, μία τρελούτσικη Νεράιδα Ζαχαρένια, ένα πεισματάρικο και καλόψυχο ξωτικό, ένα πονηρό ιμπ και ένας ιππότης που καμία σχέση δεν έχει με τον Πρίγκιπα των Ονείρων μας. Αυτοί είναι οι ήρωες που διεκδικούν το ίδιο μαγικό φίλτρο και μπλέκουν σε ατελείωτες περιπέτειες και διασκεδαστικές παρεξηγήσεις σε ένα παραμύθι που θα τραγουδηθεί πολύ!

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*