Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 08/09/14-14/09/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014.

Sin City: A Dame to Kill for
Ελληνικός τίτλος: Αμαρτωλή πόλη: Η κυρία θέλει φόνο
Διάρκεια: 102 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Εννιά χρόνια μετά το πρώτο "ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΟΛΗ", η πόλη της αμαρτίας ζωντανεύει ξανά με την γνώριμη κομιξ αισθητική του. Η Εύα Γκριν είναι η νέα femme fatale δημότης της πόλης, ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ σπάει την γοητευτική εικόνα του, ενώ ο Τζος Μπρόλιν βρίσκεται με τη σειρά του μες στη δράση. Οι επιστροφές των Μπρους Γουίλις, Τζέσικα Άλμπα, Μίκι Ρουρκ και Ροζάριο Ντόσον κάνουν τα πράγματα ακόμη καλύτερα.

Trailer:



Boyhood
Ελληνικός τίτλος: Μεγαλώνοντας
Διάρκεια: 165 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Μετά το ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ μας φέρνει έναν πραγματικό κινηματογραφικό άθλο, έναν συγκινητικό, μαγικό, αληθινό ύμνο στη ζωή, μία ταινία – εγχείρημα που γύρισε μέσα σε... 12 χρόνια (2002-2013), συγκεντρώνοντας τους ίδιους, κάθε φορά, ηθοποιούς, μπροστά από την κάμερα, κερδίζοντας Αργυρή Άρκτο Σκηνοθεσίας στην 64η Μπερλινάλε. Με μια διάχυτη αισιοδοξία παρακολουθούμε τον μικρό Μέισον και την οικογένειά του να ζουν τη ζωή τους, να μεγαλώνουν, να αλλάζουν κι όλα αυτά παράλληλα με την ιστορία της Αμερικής που μεγαλώνει... Η πιο ωραία ειπωμένη ιστορία ενηλικίωσης που γνώρισε ποτέ το σινεμά μάς κάνει να αναπολούμε τη δική μας παιδική ηλικία, αλλά και να προβληματιζόμαστε με απλότητα, χιούμορ και ευαισθησία για το νόημα της ζωής, τη συντροφικότητα, τον χρόνο που περνάει γρήγορα μέσα από εικόνες, καθημερινότητες, μικρές και μεγάλες στιγμές γεμάτες φυσικότητα, ανθρωπιά, τρυφερότητα, αλήθεια.

Trailer:



Deliver Us From Evil
Ελληνικός τίτλος: Ξόρκισε το κακό
Διάρκεια: 118 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Ο αστυνομικός επιθεωρητής Ραλφ Σάρτσι (Έρικ Μπάνα), έχοντας προσωπικούς δαίμονες που τον ταλαιπωρούν, διενεργεί έρευνες για μια σειρά από άγρια και ανεξήγητα εγκλήματα. Στην πορεία ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ανορθόδοξο ιερέα που ειδικεύεται στους εξορκισμούς (Έντγκαρ Ραμίρεζ) και μαζί προσπαθούν να καταπολεμήσουν το Κακό που τρομοκρατεί την πόλη της Νέας Υόρκης.

Trailer:



Into the Storm
Ελληνικός τίτλος: Μέσα στον κυκλώνα
Διάρκεια: 112 λεπτά
Κατηγορία: Μουσική
Περιγραφή: Σε μία μόνο ημέρα, η πόλη Σίλβερτον δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή επίθεση ανεμοστρόβιλων. Ολόκληρη η πόλη είναι στο έλεος του κυκλώνα και οι κυνηγοί καταιγίδων προβλέπουν επιδείνωση των φαινομένων. Οι περισσότεροι αναζητούν καταφύγιο, αλλά μερικοί τρέχουν προς τους ανεμοστρόβιλους για να δοκιμάσουν πόσο κοντά μπορεί να φτάσει κανείς για να αποθανατίσει αυτό το μοναδικό φυσικό φαινόμενο. Με λήψεις από επαγγελματίες και ερασιτέχνες κυνηγούς καταιγίδων η ταινία ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ βάζει το θεατή κατευθείαν στο μάτι του κυκλώνα για να βιώσει τις πιο ακραίες εκφάνσεις της Μητέρας Φύσης.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Ενδιαφέρον όλες οι ταινίες,αλλά το sin city το περίμενα πως και πως.Το boyhood αξίζει μάλλον να το δούμε μόνο και μόνο για την προσπάθεια που κάνανε 12 ολόκληρα χρόνια.

    • Scott_Pilgrim
    • Νομίζω πως η εβδομάδα έιναι πολύ δυνατή. Προσωπικά εγώ θα δω σίγουρα Sin City αλλά θα έχω κατά νου και τις υπόλοιπες. Ειδικά το boyhood.

    • mysterious
    • Sin City 2 και ας είχε η εβδομάδα 100 ταινίες!

      Tρομερό επίτευγμα του Boyhood να βλέπεις τον πρωταγωνιστή σε βάθος 12ετίας...

      Τέλος τo Deliver Us From Evil δείχνει πολύ ενδιαφέρον με πολύ καλό πρωταγωνιστικό δίδυμο.

    • Sisyphus
    • Εντάξει εύκολη επιλογή. Sin City εννοείται και λογικά deliver us from evil. Ίσως και σε non-stop βραδιά με 2 ταινιούλες μεταμεσονύκτια...
      Τώρα το boyhood ωραία ιδέα αλλά μέχρι εκεί και το into the storm σχεδόν ίδιο με το twister. Μια χαρά δηλαδή για ποπ-κορν και καναπέ...

*