Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 08/12/14-14/12/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014.

Exodus: Gods and Kings
Ελληνικός τίτλος: Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες
Διάρκεια: 110 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ, Ρίντλει Σκοτ, επιστρέφει με μια επική κινηματογραφική περιπέτεια γεμάτη τελευταίας τεχνολογίας οπτικά εφέ και αμίμητες τρισδιάστατες αναπαραστάσεις. Στο επίκεντρο της συγκλονιστικής ιστορίας, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ (Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ, THE FIGHTER, ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ), ως ένας αξιοσημείωτα θαρραλέος άνδρας , δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της ιστορίας, οδηγώντας 400.000 σκλάβους ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωση τους.

Trailer:



Κοινός Παρανομαστής
Διάρκεια: 97 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους άνδρες συναντιούνται σε ένα καφενείο και μία ζωηρή συζήτηση για τα δύο φύλα ξεκινά. Για τον κύριο Πλάτωνα (Αντωνίου), η γυναίκα εκπροσωπεί κάτι ιερό, το οποίο ενσαρκώνεται στο πρόσωπο της κόρης του. Για τον Δημήτρη (Χαραλαμπίδης), η γυναίκα είναι το εισιτήριο για μια ήσυχη και όμορφη ζωή που του εξασφαλίζει η αρραβωνιαστικιά του. Για τον Αλέξανδρο (Δαδακαρίδης), το δεύτερο φύλο προσεγγίζεται κυρίως πλατωνικά, κι έτσι, δηλώνει ερωτευμένος με μια κοπέλα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα από κοντά. Για τον Νίκο (Κυριακίδης), όλες, ανεξαιρέτως, οι γυναίκες είναι δόλιες, όπως για παράδειγμα η κοπέλα με την οποία σχετίζεται και που ανακάλυψε ότι παντρεύεται. Είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, που φαινομενικά δεν μοιράζονται τίποτα κοινό. Εκτός από τον παρονομαστή που τους έχει διαφύγει, παρ’ όλο που τους απασχολεί όσο τίποτα.

Trailer:



Paddington
Ελληνικός τίτλος: Πάντιγκτον
Διάρκεια: 95 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι αυτό που φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν, οι οποίοι αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του θα αποφασίσουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του προσωρινή διαμονή στον παράδεισο. Όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη νέα αυτή συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που το σπάνιο αρκουδάκι θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων.


Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • ιστορική και καλά ταινία σε αμερικάνικη παραγωγή δεν πρόκειται να πάω να τη δω στο σινεμά γιατί ποτέ δεν μένω ευχαριστημένος από τις αλλοιώσεις.το κοινός παρονομαστής που είδα το trailer δείχνει ωραίο.

    • dexter1810
    • Προσωπικα θα παω να δω το Exodus για εναν και μονο λογο: Christian Bale!
      Ο ηθοποιος χαμαιλεοντας!
      Μετα τους Ντε νιρο, Πατσινο, Νικολσον ειναι κατ εμε ο τεταρτος σε σειρα.

      Οσο για τις διαστρεβλωμενες αμερικανικες παραγωγες, αν μπορει ο εγκεφαλος σου να τις απομονωσει και να παρακολουθησει μονο εφε και ποιοτητα ηθοποιων νομιζω οτι βλεπονται.

      @Tanno, μεχρι να ερθει η στιγμη που θα εχουμε τοσο εξελιγμενο κινηματογραφο και θα δειχνουμε τις αληθινες(για τα ελληνικα δεδομενα ιστοριες) μαλλον εμεις δεν θα ζουμε.

*