Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 10/10/16 με 16/10/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.

Inferno
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 121 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ron Howard επιστρέφει, σκηνοθετώντας το πρόσφατο best seller μυθιστόρημα του Dan Brown (Κώδικας Da Vinci), Inferno, που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Robert Langdon (τον οποίο ερμηνεύει ξανά ο Tom Hanks) σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη. Όταν ο Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks (Felicity Jones), μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνομωσία.

Trailer:



Southside With You
Ελληνικός τίτλος: Το πρώτο ραντεβού
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Βιογραφική
Περιγραφή: Εμπνευσμένη από το πρώτο ραντεβού των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, η ταινία «Southside With You» εξιστορεί την περιπετειώδη καλοκαιρινή μέρα του 1989, όταν ένας νεαρός συνεργάτης σε δικηγορικό γραφείο, με το όνομα Μπαράκ Ομπάμα (Πάρκερ Σόγιερς) προσπάθησε να φλερτάρει με την δικηγόρο Μισέλ Ρόμπινσον (Τίκα Σάμπτερ) κατά τη διάρκεια ενός ολοήμερου ραντεβού, που τους πήγε από το Ινστιτούτο Τεχνών στο Σικάγο, σε μια προβολή της ταινίας του Σπάικ Λι, «Do the Right Thing», και στο σημείο του πρώτου τους φιλιού, έξω από ένα παγωτατζίδικο.

Trailer:



David Bowie Is
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 95 λεπτά
Κατηγορία: Ντοκιμαντέρ
Περιγραφή: Το ντοκιμαντέρ “David Bowie is”, βασισμένο σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις στην ιστορία του “Victoria & Albert Museum” στο Λονδίνο, έρχεται αποκλειστικά στα Village Cinemas. Μοναδικά αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του David Bowie, για πρώτη φορά στην απόλυτη μεγαλοπρέπειά τους στη μεγάλη οθόνη. Πληθώρα καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων ο Jarvis Cocker και ο Kansai Yamamoto, μεταφέρουν το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του καλλιτέχνη που…”sold the world”. “David Bowie is” : μουσική, τέχνη, μόδα, ζωή.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DYNAMIC
    • ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ INFERNO ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ , ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ

*