Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 12/01/15-18/01/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015.

Blackhat
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 135 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Η νέα ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Μάικλ Μαν είναι ένα θρίλερ κατασκοπείας με τον κύριο Θορ να προσπαθεί να σπάσει έναν κώδικα... Ένας χάκερ, ο Νίκολας Χάθαγουεϊ, ο οποίος εκτίει ποινή 15 ετών σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, δέχεται μια πρόταση προσωρινής απελευθέρωσής του, υπό τον όρο να συνεργαστεί με την κυβέρνηση και να εξαρθρώσει ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος που απειλεί με όλεθρο Αμερικανούς, Κινέζους και ολόκληρο τον κόσμο. Ο Χάθαγουεϊ συμφωνεί να βοηθήσει την κατάσταση, εφόσον δεχθούν να μειωθεί η ποινή του, αλλά θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αρχικά νόμιζε.

Trailer:



Οι γαμπροί της Ευτυχίας
Διάρκεια: 98 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης) είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία. Κι ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Η ταινία αποτελεί μια σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ταινίας που όλοι αγαπήσαμε.

Trailer:



Begin Again
Ελληνικός τίτλος: Πάρ'το από την αρχή
Διάρκεια: 104 λεπτά
Κατηγορία: Ρομαντική Κομεντί
Περιγραφή: Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Κάρνεϊ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ), έρχεται μία συναρπαστική ρομαντική κομεντί με τους Κίρα Νάιτλι (ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ), Μαρκ Ράφαλο (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ) και Άνταμ Λιβάιν, τραγουδιστή των Maroon Five, ο οποίος κάνει το υποκριτικό του ντεμπούτο. Ερωτευμένοι από το κολέγιο, ο Ντέιβ (Άνταμ Λιβάιν) και η Γκρέτα (Κίρα Νάιτλι) γράφουν μουσική και μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη. Εκεί, ο Ντέιβ κλείνει μια σημαντική συμφωνία με μεγάλη δισκογραφική εταιρία. Σύντομα, η επιτυχία και η δόξα εμφανίζονται και παρασυρμένος, ο Ντέιβ εγκαταλείπει την αγαπημένη του. Η ζωή της Γκρέτα όμως, θα αλλάξει θετικά, όταν θα συναντήσει τυχαία τον Νταν (Μαρκ Ράφαλο), έναν έκπτωτο δισκογραφικό παραγωγό. Εκείνος, βλέπει στο πρόσωπο της μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια κι έτσι, η συνεργασία τους θα φέρει μια καινούρια αρχή στις ζωές τους…

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*