Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 12/07/21 με 18/07/21

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας επιστρέφει μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο και με το άνοιγμα όλων των κινηματογράφων και στη χώρα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται αυτές τις μέρες.

Spiral
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 93 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Ένας ντετέκτιβ αναλαμβάνει την έρευνα για μία σειρά δολοφονιών. Τα περιστατικά θυμίζουν έντονα τις φρικτές δολοφονίες του Jigsaw και ο αστυνόμος, χωρίς να το καταλάβει, θα βρεθεί μπλεγμένος στο σκοτεινό παιχνίδι ενός σαδιστή δολοφόνου.




Space Jam: A New Legacy
Ελληνικός τίτλος: Διαστημικά καλάθια: Η νέα γενιά
Διάρκεια: 115 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Καλώς ήρθατε στο παιχνίδι! Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και παγκόσμιο είδωλο, Λεμπρόν Τζέιμς σας ταξιδεύει σε μία επική περιπέτεια μαζί με τον αειθαλή Μπαγκς Μπάνι στην ταινία “ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ”, που αποτελεί μία μίξη κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης σε σκηνοθεσία του Μάλκολμ Ντ. Λι. Αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης, αποτελεί μία μανιακή μίξη που φανερώνει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι γονείς προκειμένου να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους. Όταν ο Λεμπρόν και ο γιος του Ντομ, παγιδευτούν σε ένα ψηφιακό διάστημα από ένα κακόβουλο μέσο τεχνητής νοημοσύνης, ο Λεμπρόν θα πρέπει να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο σπίτι, εφόσον ηγηθεί των Μπαγκς, Λόλα Μπάνι και μίας ομάδας άκρως ανυπάκουων Looney Tunes, ώστε να νικήσουν τους αντίπαλους ψηφιακούς πρωταθλητές τεχνητής νοημοσύνης: μία πανίσχυρη ομάδα επαγγελματιών αστέρων του μπάσκετ που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί. Στο παιχνίδι των Tunes VS Goons βρίσκεται το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής του, καθώς θα επαναπροσδιοριστεί το δέσιμο του Λεμπρόν με τον γιο του και θα πέσει φως στη δύναμη του να είσαι ο εαυτός σου.




The Foreve Purge
Ελληνικός τίτλος: Η αιώνια κάθαρση
Διάρκεια: 102 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Το φετινό καλοκαίρι όλοι οι κανόνες καταργούνται, καθώς μια ομάδα άναρχων επιδρομέων αποφασίζει πως η ετήσια Κάθαρση δεν σταματάει την αυγή, αντιθέτως, Η Αιώνια Κάθαρση πρέπει να συνεχίζεται αδιάκοπα. Με αφετηρία τη μεγάλη επιτυχία «Κάθαρση: Η Αρχή» το 2018, η διαβόητη σειρά ταινιών τρόμου του στούντιο Blumhouse επεκτείνεται σε νέα εδάφη, καθώς τα μέλη μιας σέκτας δεν αρκούνται πλέον σε μία μόνο ετήσια βραδιά αναρχίας και φόνου, και αποφασίζουν να καταλάβουν όλη την Αμερική μέσα από μια ατέλειωτη εκστρατεία χάους και σφαγής. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Το πρωινό μετά την Κάθαρση, μια συμμορία μασκοφόρων επιτίθεται στην οικογένεια Τάκερ —συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Ντύλαν (η Κάσιντι Φρίμαν από το “The Righteous Gemstones” του HBO), και της αδελφής του (η Λέβεν Ράμπιν από το “The Hunger Games”), αναγκάζοντας τις δύο οικογένειες να ενωθούν και να αντεπιτεθούν καθώς η χώρα βυθίζεται στο χάος και οι Ηνωμένες Πολιτείες γύρω τους αρχίζουν να αποσυντίθενται.




Rifkin's Festival
Ελληνικός τίτλος: Το φεστιβάλ του Ρίκφιν
Διάρκεια: 92 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί
Περιγραφή: Ο διανοούμενος Μορτ Ρίφκιν (Γουάλας Σον) συνοδεύει τη σύζυγο του Σου (Τζίνα Γκέρσον) στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ανησυχώντας για το ξεμυάλισμα της με τον νεαρό σκηνοθέτης Φιλίπ (Λουί Γκαρέλ). Στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Μορτ ελπίζει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα δώσει σπίθα στο πρώτο του υπερφιλόδοξο μυθιστόρημα. Όσο η Σου ασχολείται παθιασμένα με τον γοητευτικό Φιλίπ, ο Μορτ συναντά τη γλυκιά Δρ. Ρόχας (Ελένα Ανάγια) και κάτι μέσα του αλλάζει. Μία διάθεση αναθεώρησης της ζωής μέσα από τη δύναμη του κλασικού σινεμά αναζωπυρώνει την ελπίδα του Μορτ για το μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*