Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 15/12/14-21/12/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Ελληνικός τίτλος: Το Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών
Διάρκεια: 144 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια  Φαντασίας
Περιγραφή: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει με την ταινία ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ, η οποία αποτελεί το φινάλε της επικής τριλογίας, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, ΧΟΜΠΙΤ. Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του. Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ…. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Όρκς για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο. Η ταινία αποτελεί τον επικό επίλογο στις περιπέτειες των Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν), Θόριν Δρύασπις (Ρίτσαρντ Άρμιτατζ) και των Νάνων. Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ και δίνει τη δική του μάχη μαζί με τους Εβάντζελιν Λίλι, Λουκ Έβανς, Λι Πέις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέιμς Νέσμπιτ, Κεν Σκοτ, Στίβεν Φράι. Το πλούσιο καστ πλαισιώνουν ακόμα οι Κέιτ Μπλάνσετ, Ίαν Χολμ, Κρίστοφερ Λι, Χιούγκο Γουίβινγκ και Ορλάντο Μπλουμ.

Trailer:



Serena
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Βρισκόμαστε στην παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1929. Οι νεόνυμφοι Τζορτζ (Μπράντλεϊ Κούπερ) και Σερίνα Πέμπερτον (Τζένιφερ Λόρενς) ταξιδεύουν από τη Βοστώνη στα βουνά της Βόρειας Καρολίνας, όπου χτίζουν μια αυτοκρατορία ξυλείας. Η Σερίνα, δυναμική και φιλόδοξη ανακαλύπτει ότι ο άντρας της έχει ένα εξώγαμο διάδοχο. ’Οταν η Σερίνα μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, το μέλλον της αυτοκρατορίας των Πέμπερτον απειλείται . Με μίσος αρχίζει να σχεδιάζει το φόνο του κρυφού γιου του Τζορτζ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει την ακίνητη περιουσία τους προτού την κατασχέσει η κυβέρνηση. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα SERENA του Ρον Ρας, σε σκηνοθεσία της Σούζαν Μπίερ (Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας και Χρυσή Σφαίρα για το IN A BETTER WORLD). Η τρίτη σε σειρά συνεργασία μεταξύ της βραβευμένης με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς και του υποψήφιου για Όσκαρ Μπράντλεϊ Κούπερ υπόσχεται στιγμές καταπληκτικής κινηματογραφικής χημείας.

Trailer:



Frozen Sing Along
Ελληνικός τίτλος: Ψυχρά κι Ανάποδα Τραγουδιστά
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια
Περιγραφή: Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Άννα πρέπει να συνεργαστεί με τον απότομο Κριστόφ, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα Έλσα, που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Άννα, και να λύσουν επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο. Η Άννα και ο Κριστόφ θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα και μαγικά φαινόμενα σε κάθε γωνία. Πολύτιμοι σύμμαχοι τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ κι ένας τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*