Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 18/05/15 με 24/05/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 21 Μαϊου 2015.

Paradise Lost
Ελληνικός τίτλος: Χαμένος παράδεισος
Διάρκεια: 120 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Ο Νικ (Τζος Χάτσερσον, «The Hunger Games») φτάνει στην Κολομβία όπου ζει ο αδερφός του, έτοιμος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλα όσα έχει να προσφέρει η, εξωτική στα μάτια του, χώρα. Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο, τις μπλε λίμνες και τις λευκές παραλίες, ερωτεύεται βαθιά την πανέμορφη Μαρία και η ζωή του μοιάζει ιδανική, ώσπου συναντά τον θείο της – τον θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ (Μπενίσιο Ντελ Τόρο, «Traffic» - βραβείο Όσκαρ). Σιγά-σιγά, ο Νικ θα μπει όλο και πιο βαθιά στην τεράστια εγκληματική οργάνωση του Εσκομπάρ, η δεσποτική αλλά και χαρισματική προσωπικότητα του οποίου ελέγχει τους γύρω του. Θα μπορέσει να ξεφύγει από τα δίχτυα του καρτέλ όταν πια η κατάσταση εκτροχιαστεί;

Trailer:



Paulette
Ελληνικός τίτλος: Η συνταγή της Πωλέτ
Διάρκεια: 86 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Η γιαγιά Πωλέτ από τότε που έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο βρίσκεται σε άρνηση και έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. Εκτός από τη μοναξιά, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ζει σε μία φτωχογειτονιά στα προάστια του Παρισιού, δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την κόρη της, σιχαίνεται τον γαμπρό της και απεχθάνεται το ρόλο της γιαγιάς. Όμως μία αναπάντεχη «ανακάλυψη» θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή! Η Πωλέτ μυρίστηκε ότι στη γειτονιά της ανθεί ένα ιδιαίτερα επικερδές εμπόριο: αυτό της κάνναβης. Αποφασίζει, λοιπόν, να ανοίξει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες και να πάρει την τύχη στα χέρια της. Ξεκινάει μία διαφορετική «καριέρα» που, χάρη στη μυστική της «συνταγή», θα της φέρνει χρήμα και επιτυχία, αλλά θα την μπλέξει παράλληλα σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες...!

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*