Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 18/07/16 με 24/07/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016.

Star Trek: Beyond
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 105 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Στην ταινία "Star Trek Beyond" το πλήρωμα του Εντερπράιζ με επικεφαλής τον κυβερνήτη Τζέιμς Τ. Κερκ εξερευνά τις πιο απόμακρες περιοχές του αχαρτογράφητου διαστήματος κι έρχεται αντιμέτωπο με ένα νέο, μυστηριώδη εχθρό που απειλεί να αφανίσει το πλήρωμα την ίδια στιγμή που τους κάνει να αμφισβητήσουν όλα όσα γνωρίζουν για την Ομοσπονδία.

Trailer:



Our Kind of Traitor
Ελληνικός τίτλος: Ένας προδότης ανάμεσά μας
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Ένα συνηθισμένο ζευγάρι Άγγλων, ο Πέρι και η Γκέιλ, βρίσκονται στο Μαρόκο για διακοπές. Εκεί θα γνωρίσουν τον Ρώσο Ντιμά και θα κάνουν παρέα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Ντιμά είναι μέλος της ρωσικής μαφίας. O Ντιμά εξαναγκάζει τον Πέρι να μεταφέρει απόρρητες πληροφορίες στις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες. Το ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά διαμέσου ενός διεθνούς παιχνιδιού κατασκοπίας και βρώμικης πολιτικής. Ο Πέρι και η Γκέιλ Θα ταξιδέψουν με την βία από το Παρίσι στη Βιέννη και από εκεί στις Γαλλικές Άλπεις και τελικά στο Λονδίνο προκειμένου να βρουν έναν σύνδεσμο με την Βρετανική κυβέρνηση.

Trailer:



Shallows
Ελληνικός τίτλος: Σε ρηχά νερά
Διάρκεια: 86 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: H Nancy σερφάρει μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία, όταν δέχεται την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, απέχοντας μόνο μερικά μέτρα από την ακτή. Αν και 200 μόλις μέτρα από την σωτηρία της, προσπαθεί να αναμετρηθεί με τις αντοχές της.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*