Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 18/08/14-24/08/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014.

The Expendables 3
Ελληνικός τίτλος: Οι αναλώσιμοι 3
Διάρκεια: 126 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: H τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών "ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ" έρχεται υπο της σκηνοθετικές οδηγίες του Πάτρικ Χιούζ ("RED HILL"). Οι Αναλώσιμοι ενώνουν για άλλη μια φορά τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι και Ντολφ Λούντγκρεν. Την ομάδα θα ενδυναμώσουν και μερικά νέα μεγάλα ονόματα των ταινιών δράσης, όπως οι Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνπάιπς, Mελ Γκίπσον και Αντόνιο Μπαντέρας.

Trailer:


Sex Tape
Ελληνικός τίτλος: Sex Tape: Μια τρελή βραδιά
Διάρκεια: 94 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί
Περιγραφή: Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Τζέι (Τζέισον Σέγκελ) και η Άνι (Κάμερον Ντίαζ) είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν "σώσει" διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

Trailer:


Chef
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 116 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί
Περιγραφή: Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις “χιονοστιβάδας’’, ο Καρλ Κάσπερ (Τζον Φαβρό) απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο στο οποίο δουλεύει ως σεφ. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του (Σοφία Βεργκάρα), και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό. Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Οι αναλωσιμοι, φυσικα. Τα ΚΑΠΗ επιστρεφουν στην μαχη για 3 φορα...Αλλα χωρις τον Cuck Norris δεν θα λεει και πολλα!

      Ενημερωτικα, ο Σταλλονε θα ξαναχτυπησει με νεα ταινια Ραμπο, ενας θεος ξερει τι θα σκοτωσει τωρα..

    • LIONHEART
    • φραγκουλης lord !! Expendables 3 βαθμολογία 1 chef βαθμολογία 10 !!Sex tape (μιας και ειμαστε κουλτουραιοι ) Βαθμολογια 15!! και βεβαια οσοι θεωρούμε ταινιες καλες σαν και την πρώτη ειμαστε Νεαντερταλ ,κατω τον 15 ετων και φυσικά χαζοι γιατι δεν εκτιμουμε την εικόνα, την φωτογραφία (εκει που Χ@ζει ο Ιάπωνας ...) και ολες της λεπτομεριάρες που πρεπει να προσέχουμε σε αυτες της ταινιες ,το οτι μας περνει ο υπνος απλα ειναι μια λετπομέρια...

    • majorfox
    • το EX3 το ειδα. Προσωπικα το περιμενα πολυ καλυτερο. Δεν κανει αυτη την υπερβαση της καφριλας που θα επρεπε και σου αφηνει την αισθηση οτι γινεται επιτηδευμενα ισορροπημενο με τις προηγουμενες. Δειτε το κακο δεν ειναι σε καμια περιπτωση.

      Το καλο νεο που διαβασα ειναι οτι ο SLY ανακοινωσε το Rambo 5 πριν κατι μερες

*