Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 20/10/14-26/10/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014.

Good People
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 91 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Ο Τομ (Τζέιμς Φράνκο) και η Άννα (Κέιτ Χάντσον) είναι ένα ζευγάρι Αμερικανών που ζει στο Λονδίνο και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όταν ο γείτονας τους, που μένει ακριβώς από κάτω, πεθαίνει, η τύχη δείχνει να τους χαμογελά προσωρινά, αφού ανακαλύπτουν ότι μέσα στο σπίτι του υπάρχουν 400,000 δολάρια. Αν και αρχικά είναι διστακτικοί με το αν θα πρέπει να απλώσουν το χέρι τους στο θησαυρό που ανακάλυψαν, αποφασίζουν ότι το σχέδιο είναι απλό: το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν τα χρήματα και να χρησιμοποιήσουν μόνο όσα τους είναι απολύτως απαραίτητα, για να ξεχρεώσουν. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, το σύμπαν αποφασίζει να τους δείξει πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω - κάτω!

Trailer:



The Judge
Ελληνικός τίτλος: Ο Δικαστής
Διάρκεια: 141 λεπτά
Κατηγορία: Κοινωνίκη
Περιγραφή: Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια του και ζει στη Νέα Υόρκη. Ο απρόβλεπτος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα και στην οικογένεια του: τον μεγάλο του αδελφό τον οποίο άθελά του είχε τραυματίσει (Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο), τον μικρό του αδελφό (Τζέρεμι Στρονγκ) που έχει προβλήματα στην κοινωνικοποίησή του, αλλά και τον εφηβικό του έρωτα, τη Σαμ (Βέρα Φαρμίγκα). Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του, ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Χανκ καλείται να τον υπερασπιστεί. Ο δικαστής στηρίζεται πάνω του, χωρίς άλλοθι ή μνήμη του τι ακριβώς συνέβη. Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν την αλήθεια, αναγκάζονται να συνεργαστούν, και ο στόχος τους πλέον δεν περιορίζεται μόνο στην αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά και στην σχέση τους, τη συγχώρεση, τη λύτρωση. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (SHERLOCK HOLMES, IRON MAN, ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ, CHEF), συμπρωταγωνιστεί για πρώτη φορά με τον βραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντιβάλ (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ, ΝΟΝΟΣ, CRAZY HEART) στη μεγάλη οθόνη. Πρωταγωνιστεί ακόμα η αγαπημένη των indie σκηνοθετών και υποψήφια για Όσκαρ, Βέρα Φαρμίγκα (ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ). Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ, που άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, έχει αποσπάσει καταπληκτικές κριτικές τόσο για την ερμηνεία των πρωταγωνιστών όσο και για την αποτύπωση των περίπλοκων οικογενειακών σχέσεων που φορτίζουν συναισθηματικά το κοινό.

Trailer:



Στα καλά καθούμενα
Διάρκεια: 95 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Ο Νίκος Ζαπατίνας, μετά τις μεγάλες του επιτυχίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση (ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ, ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ), επιστρέφει στα γνωστά του κινηματογραφικά “λημέρια” με μια αναπάντεχη κωμωδία και πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!

Trailer:



Teenaje Mutant Ninja Turtles
Ελληνικός τίτλος: Τα χελωνονιντζάκια
Διάρκεια: 95 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Σκοτάδι μαύρο έχει απλωθεί πάνω από την Νέα Υόρκη, καθώς ο Σρέντερ και η σατανική συμμορία του, σταδιακά αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο, από την αστυνομία μέχρι τους πολιτικούς, στοχεύοντας στην απόλυτη οικονομική κυριαρχία τους. Το μέλλον προβλέπεται πολύ άσχημο, μέχρι τη στιγμή που τέσσερα περιθωριακά αδέρφια (τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες-έφηβοι) βγαίνουν από τους υπονόμους και ανακαλύπτουν πως το πεπρωμένο τους είναι να πολεμήσουν, για να σώσουν την πόλη ως Χελωνονιτζάκια. Γιατί η πόλη χρειάζεται ήρωες... Σε αυτήν την αποστολή ζωής και θανάτου, τα Χελωνονιντζάκια θα πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη δημοσιογράφο, Έιπριλ Ο' Νιλ (Μέγκαν Φοξ), και τον εξυπνάκια κάμεραμάν της (Γουίλ Αρνέτ), προκειμένου να σώσουν την πόλη και να φέρουν στο φως το διαβολικό σχέδιο του Σρέντερ. Βασισμένη στους ομώνυμους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Πίτερ Λερντ και Κέβιν Ίστμαν, σε σενάριο των Τζος Άπελμπαουμ, Αντρέ Νέμεκ και Έβαν Ντόχερτι, o μετρ των σπέσιαλ εφέ και των μπλοκμπάστερ, Μάικλ Μπέι (που μας έχει δώσει από τα πιο εντυπωσιακά 3D), και ο σκηνοθέτης, Τζόναθαν Λίμπσμαν (ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ), μας φέρνουν την ταινία ΤΑ ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ, το δημοφιλές franchise που έχει ξετρελάνει εδώ και δεκαετίες γενιές και γενιές θεατών.

Trailer:



The House of Magic
Ελληνικός τίτλος: Το μαγικό σπίτι
Διάρκεια: 85 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Ο μικρός γατούλης Θάντερ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του μάγου Λορένζο, το "ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ". Αμέτρητα ζωάκια κατοικούν εκεί, ενώ τα ρομποτάκια και τα μαραφέτια του φτιάχνουν πρωινό την ίδια ώρα που χορεύουν! Ο Μέγας Λορένζο θα αρρωστήσει όμως, και το σπίτι κινδυνεύει να πουληθεί. Όλα τα ζωάκια και οι κάτοικοι του μαγικού σπιτού θα το υπερασπιστούν, με μυστικό όπλο το Θάντερ! Η περιπέτεια ξεκινάει και η μαγεία ξετυλίγεται!

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Cookies
    • τα χελωνονιτζάκια το έχω δει όσοι πάνε με το όνειρο να δουν την ενσάρκωση των θρυλικών κινουμενων σχεδίων ατυχήσατε αν απλώς θέλετε να περάσετε 1,30 ώρα ευχάριστα τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    • greenkiller.13
    • Με ενδιαφερει να δω το The Judge και ισως τα χελονονιτζακια επειδη ακουγονται καλα λογια,το πρωτο παντως δε το χανω με τιποτα

    • BONJOS78
    • Δειτε τα χελωνονιτζακια για 1,5 ωρα καθαροαιμης ψυχαγωγιας και αστε τους κουλτουλιαρηδες κριτικους να τα θαβουν.
      Υ.Γ. Προσεξτε την φαση με τον ανελκυστηρα.

*