Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 21/07/14-27/07/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014.

Hercules
Ελληνικός τίτλος: Ηρακλής
Διάρκεια: 104 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Ο Ντουέιν Τζόνσον ενσαρκώνει τον πιο γνωστό Έλληνα ημίθεο, τον Ηρακλή, όπως αυτός αποτυπώνεται στα graphic novels του Στιβ Μουρ. Ο τεραστίων διαστάσεων ήρωάς μας προσλαμβάνεται από τον βασιλιά της Θράκης και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσει τον στρατό τους και να τον μεταμορφώσει σε μηχανή πολέμου, σε μια επική μάχη γεμάτη αίμα, φόνους, προδοσία και θυσίες.

Trailer:



Love Punch
Ελληνικός τίτλος: Το κόλπο της ζωής μας
Διάρκεια: 94 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Tα μελλοντικά πλάνα του Ρίτσαρντ (Πιρς Μπρόσναν), ενός διαζευγμένου μεσήλικα, για μία ξέγνοιαστη ζωή ως συνταξιούχος, διακόπτονται απότομα όταν ανακαλύπτει ότι η εταιρία του, την οποία πούλησε, έχει πτωχεύσει, και οι συντάξεις του και των πρώην υπαλλήλων του έχουν εξαφανιστεί! Αποφασίζει τότε να στρατολογήσει την πρώην σύζυγό του, Κέιτ (Έμμα Τόμσον) και μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι κατευθύνονται στην Γαλλία για να ξεσκεπάσουν τον απατεώνα επιχειρηματία που ευθύνεται για την κλοπή των χρημάτων. Πριν ακόμη το καταλάβουν, ο Ρίτσαρντ και η Κέιτ θα μπλεχτούν σε ένα θεότρελο κυνηγητό, γεμάτο ίντριγκες, κλοπές κοσμημάτων και απρόβλεπτες καταστάσεις, διατρέχοντας πάντα τον "κίνδυνο" να… αναθερμάνουν τη σχέση τους! Η ταινία τολμάει να ειρωνευτεί το διεφθαρμένο σύστημα της εποχής και ταξιδεύει τον θεατή σε ένα χιουμοριστικό, ρομαντικό και περιπετειώδες ταξίδι στην γραφική Νότια Γαλλία προσφέροντας στιγμές απίστευτου γέλιου. Ο Τζόελ Χόπκινς, γνωστός για το "Η Τελευταία Ευκαιρία" ("Last Chance Harvey") είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της απόλυτης καλοκαιρινής κομεντί.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Koel700
    • ΗΡΑΚΛΗΣ 0:54 ... ενας στρατος απο κλονους του Κρατος ξυπνησαν...τιτικα ηρακλη...κανε τουμπεκι σιγα σιγα και γινε Road Runner...και μην φοναζεις το ονομα σου διοτι ολοι ειδαμε την επαθες στο GoW 3 απο εναν Κρατος ..στην σκηνη εκει περα ηταν 10 κρατος πανω κατω !!!! παρτουζα θα σε παρουν,,,.αντε αγορακι μου..αντε στο καλο μπας και ζησης :p

    • dimidour
    • Θέλει να πάμε ο γιος μου να το δει...ο τετράχρονος...από αυτό και μόνο καταλαβαίνω ότι δεν είναι για εμάς...:P

    • gavros10
    • Αλλη μια εβδομαδα μας διωχνουν απο τους κινηματογραφους. Αντε να βγει καμια καλη επανεκδοση μπας και παμε σε κανα θερινο. Εχουμε πηξει στις αθλιοτητες

    • thecoffeemaker
    • βρήκαν έναν μαύρο(δεν έχω τιποτα εναντίον του Johnson)να υποδυθεί τον Ηρακλή.Είτε αδιαφορούν για την ελληνική μυθολογία είτε έχουν μεσάνυχτα(κ σε αυτή την περίπτωση να μην τα γυριζουν) όπως κ να χει θα έπρεπε τουλ να καταβάλλουν κάποια χρηματική αποζημίωση στο κράτος για την τόση μεγάλη αλλοιωση της πραγματικότητας.Εγώ πια σιχάθηκα να βλέπω μυθολογια Made by americans γιατι όλα τα ρίχνουν στο ίδιο καζάνι δε σέβονται το διαφορετικό πολιτισμό ούτε μπαίνουν στη διαδικασία να τον καταλάβουν.

*