Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 22/06/15 με 27/06/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015.

Terminator Genisys
Ελληνικός τίτλος: Εξολοθρευτής Γένεsys
Διάρκεια: 126 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Μια από τις σημαντικότερες και πιο εμπορικές περιπέτειες φαντασίας όλων των εποχών επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα και σε εντυπωσιακό 3D. Εγκαινιάζεται έτσι η αρχή μιας τριλογίας του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ, με πρωταγωνιστή και πάλι τον «Φύλακα» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τον Τζέι Κόρτνεϊ στο ρόλο του Κάιλ Ρις που «ταξιδεύει» στο παρελθόν, και συγκεκριμένα σε ένα παραλλαγμένο 1984, για να προστατέψει τη μητέρα του Τζον Κόνορ, Σάρα (την «Καλίσι» της τηλεοπτικής επιτυχίας Game of Thrones), αλλά και να επανακαθορίσει το μέλλον.

Trailer:



Slow West
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 84 λεπτά
Κατηγορία: Κωμική περιπέτεια
Περιγραφή: Στα δραματικά τοπία του Κολοράντο, ο Σίλας Σέλεκ (Φασμπέντερ), ένας επικίνδυνος περιπλανώμενος, συναντά τον έφηβο Τζέι (Κόντι Σμιτ-Μακφί). Παρόλο που μια τέτοια συνάντηση κανονικά θα οδηγούσε σε μια μονομαχία μέχρι θανάτου, ο Σίλας επιλέγει να μην σκοτώσει τον Τζέι και αντίθετα του προσφέρει προστασία, σε αντάλλαγμα για χρήματα. Ο Τζέι έχει έρθει στην Αμερική για να βρει την αγαπημένη του, τα κίνητρα του Σίλας, όμως, παραμένουν μυστηριώδη. Στο ταξίδι αυτό, γεμάτο με κίνδυνο, προδοσίες και βία, ο Τζέι θα συνειδητοποιήσει ότι η Δύση δεν δείχνει οίκτο στους αθώους…

Trailer:



Insidious: Chapter 3
Ελληνικός τίτλος: Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3
Διάρκεια: 97 λεπτά
Κατηγορία: Κωμική περιπέτεια
Περιγραφή: Το τρίτο κεφάλαιο ξεκινάει ανάποδα, με αναδρομική ισχύ. Η ιστορία του προηγείται αυτής των δύο πρώτων ταινιών. Αυτή τη φορά είμαστε καλεσμένοι στο σπίτι μιας καινούργιας οικογένειας και όχι πια της πολύπαθης οικογένεια Lambert. Και οι δύο, όμως, οικογένειες έχουν κάτι κοινό. Και οι δύο κρύβουν ένα τρομακτικό μυστικό, το οποίο καλείται να ανακαλύψει η επίλεκτη ομάδα κυνηγών φαντασμάτων με αρχηγό την Elise (Lin Shaye) και βοηθούς τους Tucker (Angus Sampson) και Specs (Whannell). Μια έφηβη κοπέλα (Stefanie Scott) έχει γίνει στόχος μιας άκρως επικίνδυνης απόκοσμης οντότητας που έρχεται από μια άλλη διάσταση. Ο πατέρας της (Dermot Mulroney) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει το κακό.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*