Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 22/12/14-28/12/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014.

A Walk Among the Tombstones
Ελληνικός τίτλος: Το μονοπάτι του θανάτου
Διάρκεια: 114 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Βασισμένη στη best seller σειρά μυθιστορημάτων του μετρ ιστοριών θρίλερ και μυστηρίου, Λόρενς Μπλόκ, η ταινία A WALK AMONG THE TOMBSTONES εστιάζει στη ζωή ενός πρώην αστυνομικού, του Ματ Σκάντερ. Ο Ματ, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη υποδύεται ο πάντοτε συγκλονιστικός Λίαμ Νίσον (Η ΑΡΠΑΓΗ 1,2,3, NON-STOP), μπορεί κάποτε να ήταν ένας πολύτιμος, για το σώμα, Νεοϋορκέζος αστυνομικός πρώτης γραμμής, όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός αρχικά, ο ντεντέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο (Νταν Στίβενς) προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του. Καθώς πλησιάζουν όμως προς τη λύση του μυστηρίου, ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση στην οποία έμπλεξαν είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι μπορούσαν να φανταστούν…

Trailer:



Night at the Museum: Secret of the Tomb
Ελληνικός τίτλος: Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Μπεν Στίλερ παρέα με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών, Σον Λέβι, επιστρέφουν με ατέλειωτο, κινηματογραφικό, μεταμεσονύκτιο χάος στην Τρίτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Όταν η μαγεία η οποία “ξυπνάει” τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, ενώνοντας αγαπημένους και νέους χαρακτήρες από όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως την άλλη άκρη του κόσμου. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα; Οι Ρόμπιν Ουίλιαμς, Όουεν Ουίλσον, Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλει, Στιβ Κούγκαν και Ρίκι Ζερβέ θα έρθουν κοντά, μέσα από τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 3.000 χρόνων.

Trailer:



Asterix: The Land of the Gods
Ελληνικός τίτλος: Αστερίξ: Η κατοικία των θεών
Διάρκεια: 82 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια
Περιγραφή: Έτος 50 π.Χ. Όλη η Γαλατία βρίσκεται υπό Ρωμαϊκή κατοχή. Όλη, εκτός από το γνωστό μικρό γαλατικό χωριό. Αυτή τη φορά ο Ιούλιος Καίσαρας, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις λεγεώνες του και βρίσκει νέο τρόπο να κατακτήσει τους Γαλάτες. Θα αλλοιώσει τα έθιμα και την καθημερινότητά τους, ώστε να τους μετατρέψει σε Ρωμαίους. Για να το πετύχει αυτό, χτίζει ρωμαϊκού τύπου κατοικίες γύρω από το μικρό γαλατικό χωριό, στις οποίες θα κατοικίσουν Ρωμαίοι πολίτες, έτσι ώστε να μεταφέρουν παράλληλα και τον τρόπο ζωής τους στην περιοχή. Θα καταφέρει ο Αστερίξ να αποτρέψει τα σχέδια του Καίσαρα και να πείσει τους φίλους του να μην ακολουθήσουν τα μοντέρνα ρωμαϊκά ήθη; Θα καταφέρουν να διατηρήσουν την γαλατική τους ταυτότητα, σώζοντας έτσι το χωριό τους από αυτόν τον διαφορετικό κίνδυνο; Το ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ είναι ο δέκατος έβδομος τόμος από τη σειρά των δημοφιλών κόμικς με τα οποία μεγαλώσαμε, σε σενάριο του Ρενέ Γκοσινί και εικονογράφηση του Αλμπέρ Ουντερζό. Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1971 στο γαλλικό περιοδικό κόμικς “Pilote” και το 1973 μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα Αγγλικά. Το ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων Αστερίξ που θα πρoβληθεί σε 3D.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*