Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 23/02/15-01/03/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015.

Cake
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Η Τζένιφερ Άνιστον, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει. Σε σκηνοθεσία του Ντάνιελ Μπαρνζ (BEASTLY) και σενάριο του Πάτρικ Τόμπιν (NO EASY WAY). Φοβισμένη, ευαίσθητη και συναισθηματικά κενή, η πικρόχολη Κλερ (Άνιστον) έχει καταφέρει να τους απομακρύνει όλους από τη ζωή της και περνάει τις μέρες της απομονωμένη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Παρατημένη από τον άντρα της, παρακολουθεί κάποιες συναντήσεις μίας ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης. Όταν όμως μαθαίνει για την αυτοκτονία μιας γυναίκας από το γκρουπ, αρχίζει σταδιακά να συμφιλιώνεται με τη δική της προσωπική τραγωδία, βλέποντας πλέον τη ζωή με διαφορετικό μάτι…

Trailer:



John Wick
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Ο Τζον Γουίκ είναι ένας πρώην εκτελεστής ο οποίος αναγκάζεται να επανέλθει στη δράση από τη Ρωσική μαφία, με στόχο να αφανίσει τους γκάνγκστερ που του στέρησαν τα πάντα. Μια ιστορία εκδίκησης και εξιλέωσης, σε μία φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Trailer:



Bears
Ελληνικός τίτλος: Αρκούδες
Διάρκεια: 78 λεπτά
Κατηγορία: Ντοκιμαντέρ
Περιγραφή: Ένα πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που έχει ως επίκεντρο μια οικογένεια αρκούδων από την Αλάσκα. Θα παρακολουθήσουμε με έναν συναρπαστικό τρόπο πώς τα μικρά αρκουδάκια παίρνουν τα πιο σημαντικά μαθήματα που θα τους χρησιμεύσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Trailer:



Inherent Vice
Ελληνικός τίτλος: Έμφυτο ελάττωμα
Διάρκεια: 148 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική Κομεντί
Περιγραφή: Το ΕΜΦΥΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ είναι η προσαρμογή του έβδομου μυθιστορήματος του Τόμας Πίντσον και η έβδομη ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ, Πολ Τόμας Άντερσον. Πρόκειται για ένα αστυνομικό φιλμ νουάρ που “βυθίζεται” στην ψυχεδελική ατμόσφαιρα και λάμψη της αμερικανικής υποκουλτούρας των ‘60s. Κεντρικός ήρωας ο Ντοκ Σπορτέλο, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ τον οποίο επισκέπτεται η πρώην αγαπημένη του, θέλοντας να τον μπλέξει στο σχέδιο απαγωγής του νυν ζάπλουτου μεγαλοεργολάβου εραστή της, τον οποίο η επίσημη σύζυγός του σχεδιάζει να κλείσει σε ένα υπερπολυτελές τρελάδικο προκειμένου να του πάρει την περιουσία! Είναι το τέλος της ψυχεδελικής δεκαετίας του ’60 στο Λος Άντζελες και ο Ντοκ ξέρει ότι η λέξη ‘’αγάπη’’ δημιουργεί συνήθως προβλήματα... Χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται μπλεγμένος σε υποχθόνια κίνητρα και πάθη με πρωταγωνιστές σερφάδες, ροκάδες, έναν επικίνδυνο τοκογλύφο, έναν σαξοφωνίστα σε ρόλο μυστικού πράκτορα, έναν πρώην φυλακισμένο που λατρεύει την Έθελ Μέρμαν και μια μυστηριώδη οργάνωση γνωστή ως ‘’Χρυσός Κυνόδοντας’’, η οποία μπορεί και να είναι απλώς μια κομπίνα που έστησαν κάποιοι οδοντίατροι για να ξεγελάσουν την εφορία. Μία ταινία για την ψυχεδελική δεκαετία του '60, που με την επίφαση της αστυνομικής πλοκής αναφέρεται στα χαμένα χρόνια της αθωότητας, της κυριαρχίας του ροκ-εν-ρολ και της ζωντανής τότε ελπίδας ότι η ανθρωπότητα μπορούσε να επινοήσει έναν άλλο τρόπο ζωής.

Trailer:



Black Sea
Ελληνικός τίτλος: Επιχείρηση Μαύρη Θάλασσα
Διάρκεια: 115 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Ο Τζουντ Λο επιστρέφει σε ένα περιπετειώδες θρίλερ του βραβευμένου με Όσκαρ Κέβιν Μακντόναλντ (ONE DAY IN SEPTEMBER). Θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους πρώην εργοδότες του, ένας καπετάνιος υποβρυχίου αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να ερευνήσει, στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας, ένα υποβρύχιο, το οποίο φημολογείται πως είναι γεμάτο με χρυσό.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*