Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 23/03/15-29/03/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015.

Chappie
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 120 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Περιγραφή: Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν με ωμό τρόπο αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτόν κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γίνεται, έτσι, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις, όμως, θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος και θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν την καθεστηκυία τάξη και να διασφαλίσουν ότι το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του. O ταλαντούχος Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Neill Blomkamp (District 9, Elysium) επιστρέφει με το Chappie, μια φιλόδοξη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με πολύ ενδιαφέρον καστ και μία ιδιαίτερα πρωτότυπη ιστορία (εμπνευσμένη από ταινία μικρού μήκους του δημιουργού με τίτλο Tetra Vaal). Στην ταινία παίζουν οι Sigourney Weaver (Alien) και Hugh Jackman (X-Men), ενώ ο σταθερός συνεργάτης του σκηνοθέτη, Sharlto Copley (District 9, Elysium), δανείζει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο. Το καστ συμπληρώνουν ο Dev Patel (Slumdog Millionaire) και το rap & rave δίδυμο των Ninja και Yolandi Visser (γνωστοί στους μουσικόφιλους ως Die Antwoord) σε γκανγκστερικούς ρόλους.

Trailer:



Kidnapping Mr. Heineken
Ελληνικός τίτλος: Η απαγωγή του Κ. Heineken
Διάρκεια: 95 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Το 1983 μια ομάδα παιδικών φίλων πραγματοποίησαν το έγκλημα του αιώνα: απήγαγαν έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κληρονόμο της αυτοκρατορίας της μπύρας, Heineken (Άντονι Χόπκινς). Η σοκαριστική απαγωγή –υπό την απειλή όπλων, στο φως της μέρας, στο Άμστερνταμ– είχε ως αποτέλεσμα να καταβληθούν τα μεγαλύτερα λύτρα για την απαγωγή ενός ατόμου. Ήταν το τέλειο έγκλημα… μέχρι που τους έπιασαν. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, «Η Απαγωγή του κύριου Heineken» φέρει την υπογραφή του Ντάνιελ Αλφρεντσον, σκηνοθέτη του δεύτερου και τρίτου μέρους της κριτικά αναγνωσμένης τριλογίας του Millennium («Το Κορίτσι που Έπαιζε με τη Φωτιά», «Το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήκας»). Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Πίτερ Ρ. Ντε Βρις, «The Heineken Case», ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο με τον Γουίλιαμ Μπρούκφιλντ. Δίπλα στον Χόπκινς πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Τζιμ Στέρτζες και Ράιαν Κουάντεν.

Trailer:



The Gunman
Ελληνικός τίτλος: Σε θέση βολής
Διάρκεια: 115 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική περιπέτεια
Περιγραφή: Ένας πρώην στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του.

Trailer:



The Second Best Exotic Marigold Hotel
Ελληνικός τίτλος: Εξωτικό ξενοδοχείο Μάργικολντ ΙΙ
Διάρκεια: 122 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Στη συνέχεια της πρώτης ταινίας βρίσκουμε τον Σάνι (Ντεβ Πάτελ), ιδιοκτήτη του ξενοδοχείο Μάριγκολντ, να έχει στρέψει την προσοχή του σε μία υποσχόμενη περιουσία, τώρα που το Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ για Ηλικιωμένους και Όμορφους πάει περίφημα. Επίσης, προσπαθεί να επεκτείνει τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά του όνειρα αφού σκοπεύει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Σουνάινα (Τένα Ντεσάε). Εν τω μεταξύ, στο Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ, το οποίο είναι πλήρες, έχει μείνει μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στους νεοαφιχθέντες επισκέπτες, Γκάι (Ρίτσαρντ Γκιρ) και Λαβίνια (Τάμσιν Γκρέιγκ). Παράλληλα, η Έβελιν και ο Ντάγκλας (Τζούντι Ντεντς και Μπιλ Νάι) εργάζονται πλέον στην πόλη της Τζαϊπούρ, μη γνωρίζοντας που θα τους οδηγήσουν τα τακτικά τους ραντεβού ενώ ο Νόρμαν και η Κάρολ (Ρόναλντ Πίκαπ και Νταϊάνα Χαρντκάσλ) προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους ανέπαφη. Καθώς η παιχνιδιάρα Μάτζ (Σίλια Ίμρι) παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνη και δύο ταλαντούχους, πλούσιους άντρες, η νεοπροσληφθείσα μάνατζερ του ξενοδοχείου, η δύστροπη Μούριελ (Μάγκι Σμιθ), είναι η κλειδοκράτειρα όλων των μυστικών και έχει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα. Καθώς οι απαιτήσεις ενός παραδοσιακό Ινδικού γάμου απειλούν να τους καταβροχθίσουν όλους, μία απροσδόκητη νότα αισιοδοξίας παρουσιάζεται μπροστά τους.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*