Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 23/05/16 με 29/06/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 26 Μαϊου 2016.

The Nice Guys
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 123 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Λος Άντζελες, δεκαετία του ’70. Ο άτυχος ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς (Ράιαν Γκόσλινγκ) και ο μπράβος Τζάκσον Χίλι (Ράσελ Κρόου) πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση μιας αγνοούμενης κοπέλας, καθώς και μία φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση του θανάτου μιας πορν σταρ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, αποκαλύπτουν μια σοκαριστική συνομωσία που φτάνει στους υψηλότερους κύκλους εξουσίας.

Trailer:



Truth
Ελληνικός τίτλος: Η αλήθεια
Διάρκεια: 115 λεπτά
Κατηγορία: Βιογραφική
Περιγραφή: Το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2004, η βετεράνος παραγωγός του δελτίου ειδήσεων του CBS, Μέρι Μέιπς, πίστευε ότι είχε κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη για τη δουλειά της. Μέχρι το βράδι της ίδιας μέρας, η Μέιπς με τον παρουσιαστή του δελτίου Νταν Ράδερ, θα δεχόντουσαν πολύ σκληρή κριτική κι έλεγχο. Το προηγούμενο βράδι, ο Ράδερ παρουσίασε στην εκπομπή 60 Minutes I, αποδείξεις ότι ο πρόεδρος Τζορτ Μπους είχε βρει τρόπο να αποφύγει τη στρατιωτική του θητεία από το 1968 έως το 1974. Η εκπομπή υποστήριξε ότι ο Τζορτζ Μπους χρησιμοποίησε οικογενειακές γνωριμίες και πολιτική δύναμη για να μη στρατολογηθεί στο πόλεμο του Βιετνάμ, αλλά να καταταχθεί στην Εναέρια Εθνική Φρουρά του Τέξας. Ωστόσο, ούτε στο σώμα του Τέξας παρουσιάστηκε ποτέ. Η Μέιπς και η ομάδα της δούλεψαν σκληρά για να έχουν ζωντανά στην εκπομπή μάρτυρες κι έγγραφα για να υποστηρίξουν τις κατηγορίες τους, κι ένιωθαν βέβαιοι ότι η υπόθεση ευσταθούσε. Το θέμα θα είχε σοβαρές επιπτώσεις στην επερχόμενη καμπάνια του Μπους για τις προεδρικές εκλογές του 2004.

Trailer:



Alice Through the looking glass
Ελληνικός τίτλος: Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Lewis Carroll. Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος της ταινίας Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

Trailer:



Barbershop 3
Ελληνικός τίτλος: Το μπαρμπέρικο 3 Η νέα κουπ
Διάρκεια: 94 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από το τελευταίο μας ραντεβού στο μπαρμπέρικο του Calvin. O Calvin (Cube) μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, ανάμεσα στους οποίους και ο Eddie (Cedric), είναι ακόμα εκεί, αλλά το μπαρμπέρικο έχει υποστεί ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Το πιο βασικό: το κάποτε ανδροκρατούμενο μαγαζί είναι τώρα ανάμεικτο, με τα κορίτσια να φέρνουν στην εξίσωση την δική τους ματιά, αμφισβητώντας τα αγόρια σε όλα τα πράγματά. Παρά τις καλές στιγμές, το εύθυμο κλίμα και το αίσθημα συντροφικότητας μέσα στο μαγαζί, η κατάσταση στην γειτονιά τους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αναγκάζοντας τον Calvin και τους φίλους του να συνασπιστούν σε μια προσπάθεια να σώσουν όχι μόνο το μπαρμπέρικο, αλλά και τη γειτονιά τους.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*