Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 23/11/15 με 29/11/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015.

Hunger Games: Mockingjay Part II
Ελληνικός τίτλος: Hunger Games Επανάσταση Μέρος ΙΙ
Διάρκεια: 137 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Το δεύτερο μέρος της Επανάστασης, και το τελευταίο της τετραλογίας των Αγώνων Πείνας. Η Περιοχή 13 επαναστατεί εναντίον της απολυταρχικής Κάπιτολ. Το σύμβολο πια της Επανάστασης, η Κάτνις, μαζί με τους πιστούς της φίλους Πίτα, Γκέιλ και Φίνικ, αναλαμβάνουν να απελευθερώσουν τους κατοίκους της έκπτωτης Πάνεμ και να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Σνόου. Η φωτιά θα καίει για πάντα.

Trailer:



Bridge of Spies
Ελληνικός τίτλος: Η γέφυρα των κατασκόπων
Διάρκεια: 142 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν (Χανκς), ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου. Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.

Trailer:



99 Homes
Ελληνικός τίτλος: 99 Σπίτια
Διάρκεια: 112 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Στην επίκαιρη νέα ταινία του Ραμίν Μπαχράνι («Chop Shop», «Άντρας Σπρώχνει Καρότσι», «Αντίο Σόλο»), ο χαρισματικός και αδίστακτος επιχειρηματίας, Ρικ Κάρβερ (Μάικλ Σάνον) κερδίζει περιουσίες, επανακτώντας σπίτια και τζογάροντας στην αγορά ακινήτων και το Χρηματιστήριο. Όταν θα κάνει έξωση στον Ντένις Νας (Άντριου Γκάρφιλντ), ένα μόνο πατέρα που προσπαθεί να φροντίσει την μητέρα και τον μικρό του γιο, ο Νας είναι τόσο απεγνωσμένος να βρει μια λύση, για να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένεια του, που πιάνει δουλειά για τον Κάρβερ – τον άνθρωπο που τον εκδίωξε από το σπίτι του. Ο Κάρβερ υπόσχεται στον Νας ένα τρόπο για να ξανακερδίσει το σπίτι του και να μπορέσει να παρέχει ασφάλεια στην οικογένεια του, σταδιακά όμως τον παρασύρει σε ένα lifestyle πλούτου και γκλαμ. Είναι μια συμφωνία με το διάβολο που έρχεται με υψηλό τίμημα – υπό τις εντολές του Κάρβερ, ο Νας υποχρεώνεται να κάνει έξωση σε οικογένειες από τα σπίτια τους. Καθώς ο Νας πέφτει όλο και βαθύτερα στον ιστό του Κάρβερ, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο βίαιη και επικίνδυνη από ότι μπορούσε να φανταστεί.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Δυνατη εβδομαδα.Το Hunger games εκ των πραγματων δε χανεται μιας και ειναι το τελευταιο μερος,το Bridge of spies δειχνει παρα πολυ καλο και στο 99 homes περα απο το σεναριο ειναι και ο Μαικλ Σανον που στο Iceman εδωσε ρεστα.

*