Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/11/14-30/11/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.

Ouija
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 81 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Μετά την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, η Λέιν και η παρέα της αποφασίζουν να παίξουν το σκοτεινό παιχνίδι, Ouija με στόχο να επικοινωνήσουν με το πνεύμα της νεκρής φίλης τους μέσω αυτού του πίνακα πνευμάτων, προκειμένου να την αποχαιρετήσουν. Καθώς όμως εμβαθύνουν στα μυστικά του σπιτιού της νεκρής μέσω της επικοινωνίας τους με ένα πνεύμα που αρχικά θεωρούν πως είναι το δικό της, όλο και περισσότερα σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Στο μεταφυσικό αυτό θρίλερ παραγωγής Μάικλ Μπέι, που σκηνοθετεί ο Στάιλς Γουάιτ (σεναριογράφος των POSSESSION, KNOWING), ένα σκοτεινό πνεύμα θα πείσει τη νεανική παρέα ότι ο Πίνακας Ouija δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια πύλη εισόδου σε μακάβρια μυστικά!

Trailer:



Samba
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 125 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Μετά την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία των ΑΘΙΚΤΩΝ, μια από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες ταινίες του παγκοσμίου σινεμά, το χρυσό σκηνοθετικό δίδυμο από τη Γαλλία βάζει πλώρη για μια ακόμη ξεκαρδιστική κωμωδία. Στο ίδιο πνεύμα με τους ΑΘΙΚΤΟΥΣ, η ΣΑΜΠΑ είναι μια κοινωνική κωμωδία που αφηγείται μια συγκινητική παγκόσμια ιστορία με προσφιλείς και οικείους χαρακτήρες. Ο Oμάρ Σι από τους ΑΘΙΚΤΟΥΣ θα υποδύεται αυτή τη φορά έναν παράνομο μετανάστη.

Trailer:



Horrible Bosses 2
Ελληνικός τίτλος: Αφεντικά για σκότωμα 2
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους. Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης κωμωδίας του 2011 ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ, και επανενώνει τους σταρ Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις στους δημοφιλείς ρόλους των υπαλλήλων που ζητούν εκδίκηση. Επίσης, ξαναβλέπουμε τη… σεξομανή Τζένιφερ Άνιστον, τον "σύμβουλο εγκλήματος" Τζέιμι Φοξ, και τον πιο εκνευρισμένο από ποτέ Κέβιν Σπέισι. Ο Κρις Πάιν και ο Κρίστοφ Βαλτς υποδύονται τους νέους αντιπάλους της τριάδας, οι οποίοι στέκονται εμπόδιο στα όνειρά τους για επιτυχία.

Trailer:



Penguins of Madagascar
Ελληνικός τίτλος: Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης
Διάρκεια: 92 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης επιστρέφουν με τη δικιά τους ταινία! Στην ταινία ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ θα ανακαλύψετε τα μυστικά των ξεκαρδιστικών, μυστηριωδών πουλιών της παγκόσμιας κατασκοπίας! Οι Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια μυστική οργάνωση, τον Βόρειο Άνεμο, αρχηγός της οποίας είναι ο ωραίος Πράκτορας Απόρρητος, προκειμένου να σταματήσουν τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη πριν καταστρέψει τον κόσμο.

Trailer:



Προμαχος
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 91 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Η ταινία ΠΡΟΜΑΧΟΣ είναι μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο Ελλήνων δικηγόρων που μηνύουν το Βρετανικό μουσείο για την επιστροφή των μαρμάρινων γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας (Παντελής Κοντογιάννης) αναγκάστηκε να αφήσει την πατρίδα του, την Ελλάδα, όταν ήταν παιδί, αλλά τώρα επιστρέφει με την πρόσκληση του διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης (Τζιανκάρλο Τζιανίνι) για να προχωρήσει την υπόθεση κατά του Βρετανικού μουσείου. Καθώς μαζεύει αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει ότι πλαστογραφήθηκαν έγγραφα για να επιτρέψουν την πώληση των Μαρμάρων στο Βρετανικό κοινοβούλιο το 1816, η Αθήνα του 2011 βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση. Τον Ανδρέα βοηθάει η συνάδελφος και αντικείμενο του πόθου του, Ελένη (Κασσάνδρα Βογιατζή), όταν επιστρέφουν στο Λονδίνο για να ξεκινήσουν τις νομικές διαδικασίες. Η μαρτυρία του εφόρου του Βρετανικού μουσείου (Μάικλ Μπάιρν) δίνει το έναυσμα για μια σκληρότερη αντιπαράθεση, καθώς ο Ανδρέας πιέζει με την υπόθεση κατά του μουσείου. Ο γενικός σύμβουλος για το Βρετανικό μουσείο (Πολ Φρίμαν) υπερασπίζεται τον πελάτη του και εκμεταλλεύεται την υπερβολική αυτοπεποίθηση της ελληνικής νομικής ομάδας. Αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν την οικοδομική κατάσταση του Παρθενώνα την χρονική περίοδο της πώλησης των Μαρμάρων παρουσιάζονται από τον επικεφαλής αρχαιολόγο της Ακρόπολης (Γιώργος Χωραφάς), χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D. Οι δύο δικηγόροι και εραστές έχουν μπροστά τους έναν μακρύ και σκληρό δρόμο μέχρι την επαναφορά των κλεμμένων γλυπτών στην αρχική και φυσική τους θέση, δρόμος που τελικά τους αναγκάζει να προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Στο κύριο καστ συνεισφέρουν οι παρουσίες των Γιώργου Βογιατζή, Σπύρου Φωκά καθώς και άλλων Ελλήνων και διεθνών ηθοποιών, σε εξέχοντες δεύτερους ρόλους.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • το horrible bosses 2 απλά δεν χάνεται.το πρώτο ήταν εξαιρετικό και το δεύτερο δείχνει πολύ καλό επίσης...

    • mysterious
    • Πολυ δυνατη εβδομαδα.

      Samba με τον εξαιρετικο πρωταγωνιστη του Untouchables και την nymphomaniac(!).

      Horrible bosses 2 με το πρωτο να ειναι απολαυστικο και μεγαλο ατου την παρουσια και του Christoph Waltz.

      Ouija που και με τα κλισε του φαινεται καλη ταινια για να περασεις το βραδυ σου.

      Και Penguins of Madagascar με πρωταγωνιστες αυτους που ειχαν το περισσοτερο γελιο στις κανονικες ταινιες αν και δεν ξερω αν μπορουν να τραβηξουν ολοκληρη ταινια πανω τους.

      Ο Προμαχος δεν με ψηνει αλλα τα λογια του Βογιατζη στο 1:10 και μετα ειναι εκπληκτικα...

    • Makis38
    • Σορυ αλλά εμένα γιατί μου φαίνονται μπρίκια όλες; οτιδήποτε 2 έχει αποδειχθεί ψιλοπατάτα. Το θρίλερακι πατάτακι και το γαλλικό από το trailer αδιάφορο.

*