Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 25/05/15 με 31/05/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 28 Μαϊου 2015.

Tomorrowland: A World Beyond
Ελληνικός τίτλος: Χαμένος παράδεισος
Διάρκεια: 130 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια μυστηρίου
Περιγραφή: Η μοίρα φέρνει κοντά μια έξυπνη, αισιόδοξη έφηβη με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις με ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη. Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου που ανήκει στη συλλογική μνήμη και ονομάζεται Tomorrowland.

Trailer:



Sex, Love & Therapy (Tu Veux...Ou tu veux pas?)
Ελληνικός τίτλος: Θέλεις ή δεν θέλεις;
Διάρκεια: 88 λεπτά
Κατηγορία: Ρομαντική κομεντί
Περιγραφή: Ο Λαμπέρ είναι εθισμένος – στο σεξ. Λόγω του εθισμού αυτού, έχασε κάποτε τη δουλειά του ως πιλότος, αλλά τώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με τη βοήθεια μιας ομάδας υποστήριξης και την νέα του δουλειά ως σύμβουλος γάμου. Η Ζουντίτ (Σοφί Μαρσό, «Braveheart», «The World Is Not Enough») είναι μια νυμφομανής που λατρεύει να ρίχνει άντρες στο κρεβάτι και ειδικά αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται επαγγελματικά. Όταν κάνει αίτηση για μια θέση εργασίας στο γραφείο του Λαμπέρ, η έλξη μεταξύ τους είναι άμεση και αμοιβαία. Όσο όμως εκείνη προσπαθεί να τον γοητεύσει, τόσο εκείνος προσπαθεί να «κρατηθεί» και να χτίσει μια υγιή σχέση μαζί της, η οποία θα δεν θα βασίζεται μόνο στο σεξ. Κάθε μέρα, όμως, ο στόχος του γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος αφού πασχίζει να αμύνεται ενάντια στις συνεχείς ερωτικές της επιθέσεις στην απολαυστική, δροσερή κωμωδία της Τόνι Μάρσαλ.

Trailer:



Hot Pursuit
Ελληνικός τίτλος: Καυτή καταδίωξη
Διάρκεια: 87 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Στην καλοκαιρινή κωμωδία «Καυτή Καταδίωξη» μια αγχωμένη και σχολαστική αστυνομικός (Ρις Γουίδερσπουν) προσπαθεί να προστατεύσει την σέξι και πληθωρική χήρα (Σοφία Βεργκάρα) ενός βαρόνου ναρκωτικών, καθώς διασχίζουν το Τέξας, καταδιωκόμενες από διεφθαρμένους μπάτσους και επικίνδυνους εγκληματίες.

Trailer:



Son of a Gun
Ελληνικός τίτλος: Ο νόμος της σιωπής
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Ο 19χρονος Τζέι Αρ φτάνει στη φυλακή για ένα μικρό παράπτωμα νευρικός και ευάλωτος. Ο Μπρένταν θα τον πάρει υπό την προστασία του- ο πιο επικίνδυνος ίσως άντρας στην Αυστραλία, και θα τον αναγκάσει να βοηθήσει εκείνον και τη συμμορία του να σχεδιάσουν την απόδραση τους. Ο Τζέι Αρ τυφλωμένος από την υπόσχεση για αμύθητο χρυσό που του δίνουν, τους βοηθά, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Καθώς οι εντάσεις ανεβαίνουν, ο νεαρός άντρας αρχίζει να αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τον προστάτη του.

Trailer:



Poltergeist
Ελληνικός τίτλος: Το πνεύμα του κακού
Διάρκεια: 93 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Το «Poltergeist» («Το Πνεύμα του Κακού») αναβιώνει για να τρομοκρατήσει ακόμη μία οικογένεια, της οποίας το σπίτι στοιχειώνεται από σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν οι επιθέσεις των ανατριχιαστικών αυτών δυνάμεων ενταθούν και η μικρή κόρης της οικογένειας καταλήξει όμηρός τους, η οικογένεια πρέπει να ενωθεί για να την σώσει πριν εξαφανιστεί για πάντα.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Μόλις είδα το Poltergeist στην πρεμιέρα !! Πολύ καλό έμεινα αρκετά ευχαριστημένος όπως και οι υπόλοιποι που ήταν στην αίθουσα . Το είδα σε 3D και πραγματικά άξιζε να πάτε να το δείτε το προτείνω αλλά να το δείτε σε 3D όπως και να το κάνουμε δίνει άλλη αίσθηση. Αν έβαζα βαθμό θεωρώ το 7/10 είναι μια χαρά !!

*