Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 25/07/16 με 31/07/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016.

Ghostbusters
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 93 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Η Erin Gilbert (Kristen Wiig) και η Abby Yates (Melissa McCarthy) υπήρξαν κάποτε ένα άσημο συγγραφικό δίδυμο, με μοναδικό δείγμα δουλειάς ένα βιβλίο το οποίο υποστήριζε ότι τα φαντάσματα ήταν υπαρκτά. Μερικά χρόνια αργότερα, η Gilbert καταφέρνει να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Columbia, αλλά το βιβλίο της έρχεται στην επιφάνεια και την κάνει τον περίγελο της ακαδημαϊκής κοινότητας. Όταν όμως τα φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, είναι η παρέα της Gilbert και της Yates που θα αναλάβει δράση!

Trailer:



Bad Moms
Ελληνικός τίτλος: Μαμάδες με κακή διαγωγή
Διάρκεια: 85 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Έχοντας φτάσει στα όριά της προσπαθώντας να διατηρήσει τα πάντα στην εντέλεια, μια εξαντλημένη μητέρα ενώνει τις δυνάμεις της με δύο άλλες στρεσαρισμένες μανάδες για μια αποστολή, που έχει στόχο να τις απελευθερώσει. Αποτέλεσμα; Μία γερή δόση ξέφρενης διασκέδασης, κραιπάλης και απαγορευμένων απολαύσεων, που τις φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης με την καθώς πρέπει επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Trailer:



Cien Annos De Pedron
Ελληνικός τίτλος: Ποιος κλέβει ποιον;
Διάρκεια: 80λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Ένα βροχερό πρωί. Έξι ένοπλοι άνδρες, μεταμφιεσμένοι, επιτίθενται σε μια τράπεζα στη Βαλένθια. Με αρχηγό έναν κλέφτη, με το παρατσούκλι Ο Ουρουγουανός, η αποστολή της ομάδας φαίνεται απλή και ξεκάθαρη: να αδειάσουν όσα περισσότερα χρηματοκιβώτια μπορέσουν και να το σκάσουν. Ωστόσο όλα θα περιπλεχθούν, όταν ο διευθυντής μιας τράπεζας αποκαλύψει ένα μυστικό κρυμμένο σε ένα από τα χρηματοκιβώτια.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*