Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/06/15 με 05/07/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015.

Dark Places
Ελληνικός τίτλος: Σκοτεινός τόπος
Διάρκεια: 113 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Από τη συγγραφέα του διάσημου best seller «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε», Τζίλιαν Φλιν, έρχεται ένα συγκλονιστικό θρίλερ μυστηρίου, με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν. Η Νοτιοαφρικανή σταρ υποδύεται την Λίμπι, την μόνη επιζήσασα ενός μακελειού που της στέρησε την μητέρα και τις αδερφές της. Πιστεύοντας ότι για την επίθεση είναι υπεύθυνη μια σατανική αίρεση, η Λίμπι καταθέτει εναντίον του αδερφού της. 25 χρόνια μετά τους φόνους, συναντά μια μυστική ομάδα ερασιτεχνών ντετέκτιβ που ξεκινούν την δική τους έρευνα για τα γεγονότα πιστεύοντας ότι ο αδερφός της Λίμπι είναι αθώος. Για να τους βοηθήσει, η Λίμπι θα πρέπει να ξεθάψει επώδυνες μνήμες και να συνειδητοποιήσει ότι το παρελθόν δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Χμμμ, εχω διαβασει το βιβλιο το οποιο ηταν παρα πολυ καλο, αλλα δεν διαβαζω τα καλυτερα για την ταινια :/

    • tsoumak
    • Διαβασα αυτο και ειπα να το αναφερω:

      Όπως είναι λογικό, με την αβεβαιότητα της αγοράς, οι εταιρίες διανομής αποφάσισαν να αναβάλουν τις κυκλοφορίες των νέων ταινιών τους που είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 2 Ιουλίου.

      Μεταξύ των ταινιών αυτών ήταν και το «Dark Places» με τη Charlize Theron, η υπόθεση της οποίας βασίζεται σε ομότιτλο μυθιστόρημα της Gillian Flynn (Gone Girl).

      Μόλις ενημερωθούμε για τις νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

*