Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/09/14-05/10/14

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014.

Gone Girl
Ελληνικός τίτλος: Το κορίτσι που εξαφανίστηκε
Διάρκεια: 150 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ (FΙGHT CLUB, THE SOCIAL NETWORK) και βασισμένη στο παγκόσμιο best seller της Τζίλιαν Φλιν, η ταινία ανασύρει τα μυστικά ενός μοντέρνου γάμου. Στην πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο Νικ Ντιούν (Μπεν Άφλεκ), δηλώνει στην αστυνομία ότι η γυναίκα του, Έιμι (Ρόζαμουντ Πάικ) έχει εξαφανιστεί. Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πορτραίτο του Νικ ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει. Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως ο Νικ Ντιούν είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του;

Trailer:



Les Vacances Du Petit Nicolas
Ελληνικός τίτλος: Ο μικρός Νικόλας πάει διακοπές
Διάρκεια: 97 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Η σχολική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της και έχει έρθει η ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο Μικρός Νικόλας μαζί με τους γονείς και τη γιαγιά του πηγαίνουν σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, όπου ο πρωταγωνιστής δεν θα χάσει χρόνο να κάνει καινούριους φίλους. Ανάμεσα τους ο Μπεν, που δεν κάνει ακριβώς διακοπές καθώς μένει όλο το χρόνο στην περιοχή. Ο Φρέντι, από την άλλη, τρώει τα πάντα, συνεχώς και αδιακρίτως. Στον ουρανίσκο του μάλιστα καταλήγει ακόμα και ωμό ψάρι. Ο Μικρός Νικόλας θα συναντήσει ακόμα τον Τζότζο που μιλάει περίεργα γιατί είναι Άγγλος, καθώς και τον κλαψιάρη Κρίσπιν. Υπάρχει και ο Κρίστοφερ που είναι τελειομανής σε ενοχλητικό βαθμό. Τέλος, ο μικρός μας ήρωας γνωρίζει και την Ελίζαμπεθ, ένα μικρό κοριτσάκι που τον ακολουθεί παντού για να μην τον χάσει από τα γουρλωμένα της μάτια. «Πόσο γλυκά είναι τα δυο τους. Ηχούν οι γαμήλιες καμπάνες από τώρα», σχολιάζουν μεταξύ τους οι μεγάλοι για πλάκα. Ο Μικρός Νικόλας, όμως, πανικοβάλλεται. Ευτυχώς τα καινούρια του φιλαράκια είναι κοντά του για να τον βοηθήσουν, αλλά και για να κάνουν αταξίες. Ανάμεσα στην παραλία, το ξενοδοχείο και το δάσος, παρέα με τους φίλους τους, την οικογένεια του, τον φροντιστή της παραλίας και τον δάσκαλο κολύμβησης, ο Μικρός Νικόλας θα κάνει αξέχαστες διακοπές.

Trailer:



Welcome to New York
Ελληνικός τίτλος: Καλώς ήρθες στη  Νέα Υόρκη
Διάρκεια: 125 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Ο κ. Ντέβερο είναι ένας ισχυρός άνδρας. Ένας άνθρωπος που χειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα. Ένας άνθρωπος που ελέγχει την οικονομική μοίρα των εθνών. Ένας άνδρας με μια τρελή και αχαλίνωτη σεξουαλική πείνα. Ένας άνθρωπος που ονειρευόταν να σώσει τον κόσμο και ο οποίος δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό του. Ένας τρομοκρατημένος άντρας. Ένας χαμένος άνθρωπος.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • το gone girl δείχνει πολύ καλό.με εξαιρετικό καστ και μια σοβαρή υπόθεση από όσα έχω διαβάσει

    • Roronoa
    • Θελω να δω το gone girl αλλα θελω να διαβασω και το βιβλιο πρωτα :/
      Tα αλλα δυο βιβλια της gyllian flynn ειναι εξαιρετικα με φοβερες ιστοριες, οποτε ειμαι σιγουρος πως και το βιβλιο και η ταινια θα ειναι πολυ καλα, σιγουρα θα την δω.

    • Sisyphus
    • Όσο και αν φαίνεται περίεργο μόνο le petit Nicolas αυτή τη βδομάδα. Γιατί είχα λατρέψει το πρώτο, γιατί είναι γαλλική κωμωδία, και γιατί οι υπόλοιπες δε μου γεμίζουν το μάτι. Φυσικά, βέβαια υποτιτλισμένο...

    • Koudounos
    • Οποτε ο αφλεκ προσπαθει να γινει σοβαρος ηθοποιος (απο το argo και μετα) μπας και τον εχουμε και στα υπόψιν μας για το batman vs superman?

    • Cookies
    • ο Μπεν Άφλεκ το έκανε σίγουρα ξεπαστρέφει τη γυναίκα του κ εισπράττει την ασφάλεια.Next please!!!

*