Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 31/08/15 με 06/09/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015.

The Transporter Refueled
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 96 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Η γνωστή σειρά ταινιών ανεπανάληπτης δράσης αυτή τη φορά εξελίσσεται στον υπόκοσμο της Γαλλίας. Ο Φρανκ Μάρτιν (Εντ Σκράιν), ο γνωστός οδηγός, είναι διατεθειμένος να μεταφέρει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, αρκεί να αμείβεται καλά. Στο δρόμο του θα βρεθεί η Άννα (Λόαν Σάμπανολ), η αρχηγός μίας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία θεωρεί ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να “καθαρίσει” μια ομάδα επικίνδυνων Ρώσων.

Trailer:



We Are Your Friends
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 96 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Με φόντο τον ξέφρενο κόσμο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, o Ζακ Έφρον («High School Musical») είναι ένας νεαρός ταλαντούχος DJ που περνά τις μέρες του αράζοντας με φίλους και τις νύχτες του δουλεύοντας ένα μουσικό κομμάτι που θα βάλει φωτιά στη νυχτερινή ζωή και τα νεανικά κλαμπ. Όλα αυτά αλλάζουν όταν τον παίρνει υπό την προστασία του ο έμπειρος DJ Τζέιμς (Ουές Μπέντλεϊ, «The Hunger Games», «Interstellar»), όμως τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Κόουλ ερωτεύεται την κοπέλα του Τζέιμς (Έμιλι Ρατακάουσκι, «Gone Girl»). Με την απαγορευμένη ερωτική σχέση να εντείνεται, ο Κόουλ θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη, την αφοσίωση και το μέλλον για το οποίο προορίζεται, με ηχητική υπόκρουση –τι άλλο;- τα καλύτερα κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής.

Trailer:



Inside Out
Ελληνικός τίτλος: Τα μυαλά που κουβαλάς
Διάρκεια: 101 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της - τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Trailer:



Solace
Ελληνικός τίτλος: Το χάρισμα
Διάρκεια: 101 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Το FBI προσπαθεί με την βοήθεια ενός πνευματιστή να εντοπίσει εναν ιδιοφυή serial killer.Με τους Άντονι Χόπκινς και Κόλιν Φάρελ.

Trailer:



Vacation
Ελληνικός τίτλος: Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά
Διάρκεια: 99 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Η νέα γενιά των Γκρίζγουολντ έρχεται… για να αφήσει το στίγμα της. Στην επόμενη γενιά του «Τρελού Θηριοτροφείου», ο Εντ Χελμς (ταινίες «The Hangover») και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ («Παντρεμένοι με Παιδιά», ταινίες «Anchorman») ξεκινούν οικογενειακώς για μια ακόμη εκδρομή, γεμάτη ατυχή, ξεκαρδιστικά περιστατικά. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, και θέλοντας να φέρει πιο κοντά όλη την οικογένεια, ο ενήλικας πλέον Ράστι Γκρίζγουολντ (Χελμς) θα κάνει έκπληξη στη σύζυγο του Ντέπι (Άπλγκέιτ) και στους δυο του γιους, ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικάνικο πάρκο, το Walley World.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*