Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pre-E3 event για το Oculus Rift

Η Oculus VR άρχισε να στέλνει προσκλήσεις για event που θα λάβει χώρα μια ιδέα πριν την E3 2015, δηλαδή στις 11 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο San Francisco, όχι στο Los Angeles και, προφανώς, θα φέρει ανακοινώσεις και εξελίξεις για το Oculus Rift, το οποίο και αναμένεται να φτάσει στην αγορά το 2016. Σίγουρα η εταιρεία τρέχει τώρα που βρίσκεται υπό τη στέγη της Facebook, ειδικά δε αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι εργασίες για υποστήριξη Mac και Linux “πάγωσαν” μέχρι να εξασφαλιστεί ότι τα αποτελέσματα σε συστήματα Windows είναι αυτά που πρέπει.



Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ώρα, ούτε και απολύτως συγκεκριμένη τοποθεσία για την εκδήλωση. Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμη πριν ξεκινήσει ο χαμός της E3 2015, η οποία θα είναι κάθε άλλο παρά εικονική πραγματικότητα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*