Ο γενικός διευθυντής της BioWare, Aaryn Flynn δήλωσε ότι η νέα γενιά κονσολών έχει ήδη καθυστερήσει πολύ και ότι η σύγχρονη υπολογιστική ισχύς επιτρέπει την επίτευξη πολλών πραγμάτων. "Είναι πολύ καλό το ότι πλέον υπάρχουν νέες κονσόλες και όπως και στο παρελθόν αυτό θα βοηθήσει στον να εξελίσουμε τους χαρακτήρες ακόμα περισσότερο, να πλησιάσουμε την πραγματικότητα. Πάρτε ως παράδειγμα τη Morrigan. Η υπολογιστική ισχύς των συγχρονων κονσολών θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε υπέροχα πράγματα. Έπειτα υπάρχουν και όλα αυτά τα υπέροχα περιφερειακά τα οποία μας βοηθούν να εμπλουτίζουμε τους τίτλους μας", είπε ο Flynn.

Αναφορικά με τα πλάνα της BioWare για τις cloud υπηρεσίες, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, δήλωσε όμως ότι εάν μπορούν να τις αξιοποιήσουν και βρουν τους τρόπους, τότε θα τις χρησιμοποιήσουν για την κυκλοφορία του Inquisition. Να σας θυμίσουμε ότι το Dragon Age: Inquisition θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014 για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.
Η CD Projekt RED δεν έχει ανακάμψει πλήρως από το λανσάρισμα του Cyberpunk 2077
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity