Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλάζει ο ρυθμός κυκλοφοριών FF τίτλων

Η Square Enix σχεδιάζει να κάνει σημαντικές αλλαγές στον κύκλο ανάπτυξης των τίτλων της σειράς Final Fantasy, φέρνοντας ένα game στην αγορά είτε ανά χρόνο, είτε ανά διετία. Μιλώντας στο Game Reactor, ο υπεύθυνος της σειράς Yoshinori Kitase σημείωσε πως η ιαπωνική εταιρία μελετάει το επιχειρηματικό μοντέλο του Call of Duty, υιοθετώντας έτσι την ιδέα δημιουργίας ενός νέου FF κάθε ένα ή δύο χρόνια.



«Με το Final Fantasy XIII καταναλώσαμε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να το ολοκληρώσουμε και από αυτό μάθαμε αρκετά. Είμαστε σε θέση να παράγουμε το FFXIII-2 σε σύντομο χρονικό διάστημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Μεγάλο ποσοστό των παικτών ακυρώνουν τις συνδρομές σε Game Pass και PS Plus λόγω των αυξήσεων στις τιμές

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*