Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα εβδομαδιαία Xbox Live Deals with Gold

*
Παραδοσιακά, ο Μάρτιος είναι ένας από τους μήνες με τις σημαντικότερες gaming κυκλοφορίες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Microsoft θα αλλάξει τα πλάνα της όσον αφορά την προσφορά ΑΑΑ τίτλων με γενναίες εκπτώσεις. Έτσι λοιπόν τα Xbox Live Deals with Gold για κατόχους Xbox One και Xbox 360 είναι κοντά μας για μια ακόμα εβδομάδα, με τη λίστα των εκπτώσεων να περιλαμβάνει διάφορες εκδόσεις του Star Wars: Battlefront με μειωμένη τιμή έως και 50% αλλά και το This War of Mine: The Little Ones που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο παρέχεται με έκπτωση 10%.



Οι εν λόγω προσφορές ισχύουν έως τις 7 Μαρτίου 2016 και για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το blog του Major Nelson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*