Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από τις 24/10 τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Όπως καταγράφει χαρακτηριστικά η ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus αναμένεται να έρθουν στη χώρα μας στις 24 Οκτωβρίου. Τη συγκεκριμένη Παρασκευή, οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις εκδόσεις τους από τα καταστήματα των τριών μεγάλων παρόχων (COSMOTE, Vodafone, WIND) και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για παραγγελία (εκ μέρους των τριών εταιρειών) που φτάνει στα 50.000 κομμάτια.



Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα υπάρχει αρκετά μεγάλη επάρκεια σε iPhone 6 και iPhone 6 Plus, μιας και το πρώτο εξάμηνο του 2014 οι πωλήσεις iPhone έφτασαν τις 70.000 συσκευές (σύμφωνα με την COSMOTE). Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνεται ότι οι τιμές των νέων συσκευών θα είναι λόγω ΦΠΑ ακόμη πιο υψηλές στη χώρα μας και συγκεκριμένα, θα ξεκινούν από τα 739€-749€ για το iPhone 6 των 16GB και από τα 849€ για το iPhone 6 Plus των 16GB.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
      • RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ ()
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    FOLLOWERS ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*