
Κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει στο παιχνίδι και με τα κτίρια: «Έχουμε εργαστεί αρκετά ώστε να μην υπάρχουν επαναλήψεις στα κτίρια του παιχνιδιού. Δεν χρησιμοποιούμε συνέχεια τις ίδιες γεωμετρίες και textures. To κάθε κτίριο και εσωτερικός χώρος, έχει δημιουργηθεί με το χέρι», συμπλήρωσε. To Dead Rising 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One, ταυτόχρονα με το λανσάρισμά του το Νοέμβριο.
Tsamba_Gamer: Kingdom Come: Deliverance II, Deponia και άλλα δωρεάν games




Ωραίο αυτό που λέει ο τύπος αν και δεν νομίζω πως θα το παρατηρούσαν και πολλά άτομα ενώ έπαιζαν. Ίσως το μοναδικό αρνητικό στοιχείο του παιχνιδιού τα 30 fps.
Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πιάσουν τα 30fps, ακόμα το παλεύουν, επίσης η Capcom είπε ό,τι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στο Xbox 360.
Πιστεύω οτι θα τα πιάσουν για να δηλώνουν οτι στόχος είναι το 30 fps. Αυτό για το 360 δεν το ήξερα.
μακαρι να εβγαινε και στο ps4 η στο ps3
H M$ ξεκαθάρισε ό,τι παρόλο που η ανάπτυξη του DR3 ξεκίνησε για το X360 τελικά η κυκλοφορία θα γίνει μόνο στο Χ1. Άλλος ένας λοιπόν μεταβατικός τίτλος, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Ryse. Οπότε είναι λογικό να έχουν αντίστοιχα προβλήματα με την Crytek. Προσωπικά δεν είμαι ιδιαίτερος Fan της σειράς και το Dying Light αποτελεί μονόδρομος στην κατηγορία.