Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα του Authority στο Enternity

To Enternity κλείνει σήμερα τα 4 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο και όπως είθισται ετοίμασε έναν ειδικό τρόπο για να το «γιορτάσει». Έτσι λοιπόν βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της συντακτικής ομάδας του Authority.gr σε αυτήν του Enternity.gr. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για περαιτέρω ενίσχυση της ύλης του αγαπημένου σας site με πολλά θέματα, περαιτέρω ανάλυση στα όσα σημαντικά απασχολούν τη βιομηχανία, αλλά και εμβάθυνση στον τομέα της κριτικής. Με την ενσωμάτωση της ομάδας του Authority, η συντακτική ομάδα του site εμπλουτίζεται με «έμπειρα» χέρια και μάτια και χωρίς αμφιβολία μπορούμε πλέον να ισχυριστούμε ότι έχουμε την πιο έμπειρη ομάδα (και ίσως πολυπληθέστερη) ομάδα στον ηλεκτρονικό ειδικό Τύπο της χώρας μας.



Οι στήλες του Authority και η ύλη θα αρχίσει να εμφανίζεται στο site τις επόμενες μέρες, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον σούπερ διαγωνισμό που ξεκινάει από τη Δευτέρα και θα διαρκέσει 4 εβδομάδες. Καλή χρονιά σε όλους, τα καλύτερα -όπως έχουμε πει- είναι μπροστά μας!

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό editorial.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
51 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*