Η Wikipad παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show το πρώτο Android tablet που μπορεί να αποδώσει τρισδιάστατη εικόνα χωρίς την ανάγκη ειδικών γυαλιών. Μέσα σε όλα, χαρακτηρίζεται για το ενσωματωμένο game controller, που περιλαμβάνει σταυρό κατευθύνσεων, κλασικά πλήκτρα δράσης και αναλογικό μοχλό. Το λειτουργικό που θα στηρίζει το προϊόν είναι το Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), με την οθόνη να έχει διαγώνιο 8 ιντσών.

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν οι δύο κάμερες, τα 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και η έξοδος miniHDMI. Τέλος, μπορεί να αναπαράγει videos σε ανάλυση 1080p σε 2D και 3D.
Όλες οι ειδήσεις για το CES 2012, συγκεντρωμένες σε έναν τομέα εδώ.
PS6: Ο Shawn Layden προτείνει το PlayStation να αφήσει στην άκρη την οικιακή κονσόλα αν αληθεύουν οι φήμες για το PS6 Portable
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity