Η Ubisoft Toronto αναμένεται να αποκαλύψει σύντομα ένα νέο project που δε θα ανήκει στο franchise Splinter Cell. Η Jade Raymond (μαζέψτε τα σάλια σας) αποκάλυψε πως η εταιρία θα προσφέρει τον πρώτο AAA τίτλο της στο κοινό μέσα στους επόμενους μήνες. «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως τα πηγαίνουμε καλύτερα απ’ όσο φανταζόμασταν και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από το πόσα έχουμε καταφέρει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Ubisoft Toronto συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με την Ubisoft Montreal στο επόμενο μέρος της σειράς Splinter Cell (Retribution) και όπως σημείωσε η εκπρόσωπος της εταιρίας, αυτό το project αποτελεί την πρώτη της προτεραιότητα.
GTA 6: Αποκαλυπτήρια για το gameplay μέσω Netflix ανακοίνωσε η Rockstar Games
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity