Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Yakuza 0

Η SEGA ανακοίνωσε την “The Business Edition” του επερχόμενου Yakuza 0 για την αγορά της Αμερικής. Η συλλεκτική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για όσους προ-παραγγείλουν τον τίτλο και θα περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του παιχνιδιού καθώς και μια μεταλλική θήκη για να τοποθετήσετε τις επαγγελματικές κάρτες του Kazuma Kiryu, του Goro Majima και ενός νέου χαρακτήρα. Επίσης όσοι προ-παραγγείλουν την ψηφιακή έκδοση του Yakuza 0 από το PlayStation Store, η διάθεση της οποίας ξεκινάει από σήμερα, θα αποκτήσουν ένα theme για το PlayStation 4 με τους Kiryu και Majima. Η κυκλοφορία του τίτλου αναμένεται στις 24 Ιανουρίου για τις αγορές της Αμερικής και της Ευρώπης, ωστόσο παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής εάν θα γίνει διαθέσιμη η συλλεκτική έκδοση για τους ευρωπαίους καταναλωτές. Επιπλέον παρουσιάστηκε κι ένα νέο trailer, με τον πρωταγωνιστή του τίτλου, τ' οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*