Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Robert DeNiro θα ενσαρκώσει τον Enzo Ferrari

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από το θάνατο του, αλλά ο Enzo Ferrari παραμένει μία από τις πιο αινιγματικές και πολυσυζητημένες προσωπικότητες σε όλη την ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 περιμέναμε να δούμε την ζωή του “Il Commendatore” να μεταφέρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Φαίνεται πως τελικά η πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία θα γίνει πραγματικότητα, με τον Robert DeNiro να λαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο 71χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα ενσαρκώσει τον Enzo Ferrari, με τον Clint Eastwood να κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα, αν του αρέσει το σενάριο.



«Είναι τιμή μου να διηγηθώ την ιστορία ενός ξεχωριστού ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν σύντομα, κυρίως στην Ιταλία και θα έχει απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων projects μου», δήλωσε σε συνέντευξή του ο DeNiro. Οι Triword Cinema και Tribeca Enterprises θα αναλάβουν την παραγωγή της νέας ταινίας, η πρεμιέρα της οποίας αναμένεται εντός του 2016. Αναμένουμε λοιπόν περισσότερες πληροφορίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*