Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι δημιουργοί του Sleeping Dogs φέρνουν το Smash and Grab

Η εταιρεία πίσω από το Sleeping Dogs, η United Front Games, παρουσίασε μέσω ενός trailer το Smash + Grab. Το Smash + Grab είναι ένα 3v3 online multiplayer παιχνίδι για το PC, που εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον, στο οποίο οι παίχτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο ομάδων που αποτελούνται από 5 μέλη. Σε αγώνες διάρκειας 15 λεπτών οι παίχτες καλούνται να είναι οι πρώτοι που θα ληστέψουν αντικείμενα αξίας $50.000 από τα καταστήματα ή ακόμη και από τους αντιπάλους τους. Στη διάθεση τους οι παίχτες έχουν μια ποικιλία από όπλα όπως αλυσοπρίονα, φτυάρια και δηλητηριώδη βέλη. Ο αρχηγός κάθε ομάδας θα έχει ξεχωριστές ικανότητες στη μάχη, διαφορετικό ρουχισμό και μοναδικές ιδιότητες. Το Smash + Grab θα έχει ένα offline practice mode και δύο multiplayer modes και χάρτες μόλις διατεθεί online στο Steam Early Access τον επόμενο μήνα. Μπορείτε να εγγραφείτε στην επερχόμενη beta στο αντίστοιχο site. Αυτό είναι το δεύτερο online multiplayer παιχνίδι από την United Front, μετά το Sleeping Dogs: Triad Wars, το οποίο ακυρώθηκε πρόωρα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*