Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 20/07/15 με 26/07/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015.

Trainwreck
Ελληνικός τίτλος: Κατακούτελα
Διάρκεια: 116 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί
Περιγραφή: Η γνωστή για το καυστικό της χιούμορ κωμικός (Inside), υποδύεται μια δημοσιογράφο, που έχει πιάσει συναισθηματικά κι επαγγελματικά πάτο, μην έχοντας κανέναν και τίποτα ουσιαστικό στη ζωή της. Μετά από μια συνέντευξη με έναν επιτυχημένο αθλίατρο, η ζωή της αλλάζει εντελώς και βρίσκεται μπλεγμένη σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει το προφανές: την ενηλικίωση και τη συναισθηματική δέσμευση μιας σοβαρής, κατά τη γνώμη της, βαρετής, "συμβατικής" σχέσης, αγαπημένο θέμα του σκηνοθέτη. Ο δίμετρος ΛεΜπρόν Τζέιμς σκοράρει τρίποντο στην κωμωδία κι η Τίλντα Σουίντον δίνει μια ακόμα απολαυστική ερμηνεία.

Trailer:



Southpaw
Ελληνικός τίτλος: Ο αριστερόχειρας
Διάρκεια: 123 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας του στο μποξ, χάρη κυρίως στην επιθετική κίνηση "southpaw". Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν η γυναίκα του σκοτώνεται σε ατύχημα και εκείνος βυθίζεται στον εθισμό του στο αλκοόλ, χάνοντας την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να επιστρέψει στην κορυφή. O Μπίλι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να μάθει ότι μερικές φορές ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου…

Trailer:



Monkey Kingdom
Ελληνικός τίτλος: Το βασίλειο των μαϊμούδων
Διάρκεια: 81 λεπτά
Κατηγορία: Ντοκιμαντέρ
Περιγραφή: Ένα νεογέννητο μαϊμουδάκι και η μητέρα του προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια ανταγωνιστική κοινωνική ιεραρχία από μαϊμούδες που ζουν στα ερείπια ενός αρχαίου πολιτισμού στα βάθη της ζούγκλας στην Νότια Ασία.

Trailer:



Paper Towns
Ελληνικός τίτλος: Χάρτινες πόλεις
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Αισθηματική κομεντί
Περιγραφή: Οι "Χάρτινες Πόλεις" είναι μια ιστορία ενηλικίωσης με πρωταγωνιστές τον Κουέντιν και την αινιγματική γειτόνισσά του, Μάργκο, η οποία αγαπούσε τόσο πολύ τα μυστήρια που κατάφερε να γίνει και η ίδια ένα μυστήριο. Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια στην πόλη τους, η Μάργκο ξαφνικά εξαφανίζεται – αφήνοντας πίσω της μυστηριώδη στοιχεία για να τα αποκρυπτογραφήσει ο Κουέντιν. Η έρευνα οδηγεί τον Κουέντιν και τους φίλους του σε μια συναρπαστική περιπέτεια, τόσο ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική. Τελικά, για να βρει τη Μάργκο, ο Κουέντιν πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αληθινή φιλία – και αληθινή αγάπη.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Ο Jake Gyllenhaal είναι τρομερά ταλαντούχος και μετά το Brokeback Mountain και το Nightcrawler φαίνεται να έχει άλλη μια δυνατή ερμηνεία.Βάλε και τον Antoine Fuqua,τον σκηνοθέτη του άψογου Training Day,βάλε και τον οσκαρικό Forest Whitaker και συμφωνείς με τον Georgebor πως αναμένεται ταινιάρα! :D

    • Georgebor
    • @ mysterious βάλε κ το prisoners μεσα για τον gyllenhaall φαινεται ο,τι τουλαχιστον κανει καλες επιλογές ταινιών δεν τον ειχα σε υπόληψη αλλα τωρα τελευταία μ εχει διαψέυσει με τις ερμηνείες του. Ειδικά στο enemy που παίζει 2 ρόλους ηταν απίστευτος. Fuqua κάνει παπάδες οταν εχει ορεξη(training day, equaliser,shooter) ελπιζω και το southpaw να ειναι μια απο τις επιτυχίες του κ οχι ενα olympus has fallen η σκοτεινή πλευρα του νόμου.

*