Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 26/01/15-01/02/15

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015.

The Woman In Black: Angel of Death
Ελληνικός τίτλος: Η γυναίκα με τα μαύρα 2: άγγελος του θανάτου
Διάρκεια: 98 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ επιστρέφει, με τους Τζέρεμι Ίρβαϊν (ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ) και Φίμπι Φοξ (ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών, με επικεφαλής τη διευθύντριά τους, Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα, Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο, με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς, στα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε ένα έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα. Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια και το κακόβουλο πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν τη ζωή των μαθητών δύσκολη. Θα μπορέσουν άραγε να ξεφύγουν από τη ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ;

Trailer:



The Theory of Everything
Ελληνικός τίτλος: Η θεωρία των πάντων
Διάρκεια: 123 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Η εκπληκτική ανθρώπινη ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα μυαλά που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, του Στίβεν Χόκινγκ, ξεδιπλώνεται στη βιογραφική αυτή ταινία, από τα φετινά φημολογούμενα μεγάλα Οσκαρικά φαβορί, χάρη στην ερμηνεία του Έντι Ρέντμεϊν (ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ) που τον υποδύεται. Η ταινία βασίζεται σε υλικό από το βιβλίο της πρώην συζύγου του, Τζέιν Χόκινγκ (Φελίσιτι Τζόουνς), “Traveling to Infinity: My Life with Stephen Hawking” και οι ειδήμονες μιλούν για μια συγκινητική ταινία “οσκαρικών” προδιαγραφών, σε σκηνοθεσία του ήδη βραβευμένου με Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ MAN ON WIRE (2009), Τζέιμς Μαρς. Στην ταινία, ακολουθούμε τον Στίβεν Χόκινγκ από το 1963, όπου σπουδάζει στο Κέιμπριτζ κι ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, από τα 21 του χρόνια έως και σήμερα, μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, επιτρέποντάς του την επικοινωνία μόνο μέσω συσκευής ομιλίας. Παράλληλα, παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και την πρωτοποριακή έρευνά του που προκάλεσε το θαυμασμό των καθηγητών του και που τελικά οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν. Βλέπουμε και τη γεμάτη αγάπη, περίπλοκη σχέση του με τη γυναίκα που τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια, προκειμένου εκείνος να συνεχίσει να ψάχνει τη μία και μοναδική αιτιολογική εξίσωση για το Σύμπαν και το Χρόνο.

Trailer:



La French
Ελληνικός τίτλος: Άνθρωπος από τη Μασσαλία
Διάρκεια: 135 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Σε σκηνοθεσία Σεντρίκ Χιμένεζ, η υποσχόμενη ευρωπαϊκή περιπέτεια LA FRENCH είναι μια ταινία βασισμένη σε αληθινές ιστορίες. Η δράση τοποθετείται στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80, όπου η ανεξέλεγκτη εξάπλωση ναρκωτικών ουσιών μέσω της Μασσαλίας κατέτασσαν την πόλη του Γαλλικού Νότου σε παγκόσμια πρωτεύουσα διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και βασικό προμηθευτή ηρωίνης προς τις ΗΠΑ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γάλλος ηθοποιός και ζεν πρεμιέ, Ζαν Ντιζαρντάν υποδύεται τον Πιερ Μισέλ, έναν δικαστικό, o οποίος εξαπολύει ένα εξαετές ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να καταφέρει να ξεσκεπάσει τη δράση του “French Connection”, μιας καλά καλυμμένης κλίκας διακίνησης ναρκωτικών. Ο ίδιος, θα συναντήσει τον Τόνι Ζάμπα, έναν ισχυρό βαρόνο ναρκωτικών τον οποίο υποδύεται ο Ζιλ Λελούς.

Trailer:



Mortdecai
Ελληνικός τίτλος: Ο κύριος Μόρτνεκαϊ
Διάρκεια: 106 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: O ανέμελος αλλά δαιμόνιος Τσαρλς Μορτντεκάι είναι ένας έμπορος τέχνης που συνήθως εμπλέκεται σε “μικροαπατεωνιές”. Θα χρειαστεί να διασχίσει όλη την υδρόγειο οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, ενώ καταδιώκεται από Ρώσους, Βρετανούς κατασκόπους, έναν διεθνή τρομοκράτη αλλά και τη γυναίκα του. Αποστολή του είναι να ανακτήσει έναν κλεμμένο πίνακα που φημολογείται πως περιέχει μυστικά για τον χαμένο χρυσό των Ναζί.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*