Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκαν επίσημα τα Huawei P8 και P8 Max

Παρουσιάστηκε στο Λονδίνο το P8 της Huawei, η νέα προσθήκη στη σειρά P, που η εταιρεία φροντίζει να ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής της. Το P8 λοιπόν έχει οθόνη 5,2” με ανάλυση 1920 x 1080, άρα πυκνότητα 424ppi. Το λεπτό σασί των 6,4 χιλιοστών φιλοξενεί 3GB RAM, 16GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, θύρα microSD, δύο κάμερες (13MP και 8MP), αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 2.680mAh, η οποία όμως δεν είναι αφαιρούμενη. Η καρδιά της συσκευής είναι ο οκταπύρηνος επεξεργαστής (διάταξη big.LITTLE ως είθισται) Kirin 930, τον οποίο και σχεδίασε η ίδια η Huawei. Υπάρχει πρόβλεψη για Dual SIM, υποστήριξη 4G (φυσικά) ενώ κάνει την εμφάνισή του και το Emotion 3.1 UI που ανέπτυξε η εταιρεία με βάση το Android Lollipop και φέρει μερικές ειδικές λειτουργίες όπως το Knuckle Sense (για ακόμη περισσότερες χειρονομίες) και το Voice WakeUp+ που επιτρέπει στο χρήστη να ξεκλειδώσει με τη φωνή τη συσκευή του.



Το P8 θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα με τις απαραίτητα αστείες ονομασίες: Mystic Champagne, Titanium Grey, Prestige Gold και Carbon Black. Η έκδοση με 16GB χώρου θα διατίθεται στα δύο πρώτα χρώματα προς 500 ευρώ, ενώ 100 ευρώ παραπάνω θα έχουν τα άλλα δύο χρώματα με χωρητικότητα 64GB. Το P8 Max έχει οθόνη 6,8” και μπαταρία 4.360mAh. Δεν θα διατίθεται σε Carbon Black, αλλά τα υπόλοιπα χρώματα παραμένουν. Η έκδοση με 32GB θα κοστίζει 550 ευρώ και θα εμφανίζεται σε Titanium Grey και Mystic Champange, ενώ σε Titanium Grey και Prestige Gold θα έρχεται η έκδοση με τα 64GB, η οποία και θα κοστίζει 650 ευρώ. Φυσικά και έχουμε και video.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*