Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβληματίζει το frame rate του Dead Rising 3

Εδώ και καιρό πολλοί από αυτούς που περιμένουν με αγωνία την κυκλοφορία του Dead Rising 3, έχουν εκφράσει τους προβληματισμούς τους σχετικά με το frame rate του παιχνιδιού. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός in- game video που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της Gamescom, όπου και το παιχνίδι έτρεχε με χαμηλό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. «Βρισκόμαστε ακόμα σε διαδικασία βελτιστοποίησης. Δεν έχουμε ολοκληρώσει τη δουλειά μας. Αυτό είναι το τελευταίο που κάνεις, όταν έχει τελειώσει με τη δημιουργία του κόσμου, των αποστολών και όλων των άλλων. Τότε αρχίζεις τη βελτιστοποίηση και βλέπεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις το frame rate και την απόδοση. Την περασμένη εβδομάδα στo TGS δείξαμε πλάνα του παιχνιδιού από τα ίδια σημεία, όμως με βάση το τι είχαμε ως τότε βελτιστοποιήσει. Όλοι παρατήρησαν μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτό που είδαν στη Gamescom. Σας παρακαλούμε, έχουμε ακόμα 2 μήνες μέχρι την κυκλοφορία του!», δήλωσε ο παραγωγός του παιχνιδιού Mike Jones.



«Αυτή τη στιγμή έχουμε ανθρώπους στο Βανκούβερ, οι οποίοι δουλεύουν έως τις 3 τα ξημερώματα για να λύσουν το πρόβλημα του frame rate. Επίσης δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο hardware, με νέο SDK και μιλάμε για launch τίτλο. Γράψαμε εξ’ αρχής την game engine μας για το Xbox One και έπειτα λάβαμε νέες πληροφορίες για το hardware, νέα χαρακτηριστικά για την ανάπτυξη και δουλεύουμε πυρετωδώς με τη Microsoft προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τα πάντα. Είναι τρελό αυτό που έχουμε καταφέρει και πιστεύω ότι πρόκειται για το πιο φιλόδοξο Dead Rising ως σήμερα», συμπλήρωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Κι όμως, αποκαλύφθηκε νέο horror game για το Dreamcast, 25 χρόνια μετά το τέλος ζωής του (trailer)

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Capcom

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*